اصول و ضوابط طراحی و استانداردهای هتل – مکتب دیتا

خدمات میزبانی صبحانه به جهت اشخاصی که نمیخواهند به صورت سلف سرویس مواد غذایی صبحانه را بردارند ، مهیا است. میزان مرغوب بودن خوب مواد و استاندارد بالایی به جهت عرضه و تنوع نوشیدنیهای گرم. نوشیدنیهای سرد و گرم در طول روز و شب در فضاهای عمومی برای میهمانان هتل در دسترس باشد. هر چه فضاهای متفاوت با متراژهای درست طراحی شده باشند، بیش­ترین رضایت­مندی نزد مسافران ایجاد می­شود و این رخداد به جذب افراد تازه جهت اقامت در هتل امداد می­کند. نور بایستی فضایی ملایم خلق کند و به این خواسته کلیدی درنظر گرفتن مقدار نور روز در هر ساعت یک سیستم در اختیار گرفتن هوشمند نور که فضاهای صبحانه، ناهار و شام را به صحت نورپردازی کند، ضروری مینماید. همچنین بایستی (امکانات تنظیم چای/قهوه) در این حیطه را در نظر بگیرید. این نوع طراحی اصول و استانداردهای خاص به خود را دارد، از جور جانمایی و چیدمان وسایل از جمله تخت، میز و صندلی، تلویزیون، کمد و دیگر وسایل رفاهی گرفته تا نوع نورپردازی به عمل رفته در اتاقها، در واقع نورپردازی هم در شرایطی‌که از مقدار استاندارد خارج باشد، باعث خستگی مخاطب میشود. شیوهی سلف سرویس قابل قبول است البته درصورت خواهش خدمات کامل میز نیز انجام شود. درهتل چهار ستاره میتواند بوفه باشد اما سرویس میزبانی هم حتماً می بایست وجود داشته باشد. ولی هتل، یک مفهوم مدرن و غربی است. اختیاری است البته در رخ وجود ، رعایت دستکم استانداردها ، الزامی است. پذیرائی به صورت قانونی و حیاتی رعایت کل جزئیات ارائه می شود. تنوع طعام و نحوه ارائه آن نشان دهنده ارائه خدمات به شکل رسمی است. صورت برج اثر گذاری مستقیمی بر ظاهر سازه و مقیاس پذیرفته شده آن دارد. درصورتی که ساختمان ، سه طبقه و یا این که عمده بر روی همکف داشته باشد ، وجود آسانسور الزامی است. درصورتیکه شما همین نوشته را تحسین می کنید، مایلید دیتاها بیشتری در گزینه پروپوزال طراحی هتل 5 ستاره بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter hovarda