[ad_1]

مطالعه جدیدی که شامل دانشگاه East Anglia (UEA) است نشان می دهد که چگونه سیاست های حفاظتی می تواند از عواقب ناخواسته برای اکوسیستم های محلی و مردم جلوگیری کند.

این مطالعه بسته شدن یک منطقه دریایی در غرب اقیانوس آرام را برای ماهیگیری و تأثیر احتمالی آن بر زنجیره های تأمین ماهی دریایی و اکوسیستم های ساحلی بررسی می کند. پناهگاه ملی دریایی قابل توجه پالائو (PNMS) از ژانویه به اجرا درآمد و از 80٪ از آبهای پالائو محافظت می کند ، و آن را به یکی از بزرگترین مناطق حفاظت شده دریایی در جهان تبدیل می کند.

مطالعه ای که توسط محققان مرکز راه حل های اقیانوس استنفورد (COS) و دانشگاه هاوایی در مانوآ با شرکایی در پالائو و اقتصاددانان در ایتالیا و انگلیس انجام شده است ، نشان می دهد که سیاست های PNMS که ماهیگیری در خارج از کشور را محدود می کند می تواند قیمت های خارج از مرز را به همراه داشته باشد. ماهی و به نوبه خود باعث افزایش مصرف ماهی های صخره ای توسط گردشگران می شود.

با این حال ، نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه مارک غذایی فرصت های اقتصادی را فراهم می کند – اگر به گردشگران یک انتخاب محلی و پایدار ماهی دریایی پیشنهاد شود ، می توان از این تأثیرات ناخواسته زیست محیطی بر اکوسیستم های صخره های ساحلی جلوگیری کرد.

منتشر شده در مجله غذای طبیعت، این مطالعه بخشی از تلاش مداوم برای بررسی چگونگی کمک PNMS به Palauks در حفظ تنوع زیستی و اطمینان از امنیت غذایی در آینده است.

از آنجایی که سایر کشورها به دنبال اجرای توافق نامه های بین المللی در مورد مناطق حفاظت شده و اهداف حفاظت هستند ، مطالعاتی که تجارت تجاری اقتصادی برای سیستم های غذایی را تجزیه و تحلیل می کند ، برای طراحی مناطق حفاظت شده موثر و پایدار و همچنین سیاست های صحیح ، اهمیت فزاینده ای پیدا می کند. برای محافظت

دکتر استیسی لوئیس ، نویسنده ارشد ، از COS ، توضیح داد: “مطالعه ما نشان می دهد که چرا اقدامات حفاظتی باید تأثیر آن را بر منابع غذایی محلی در نظر بگیرد و چگونه مارک غذایی می تواند این تأثیرات را محدود کند.” “ایجاد یک مارک ماهی پایدار در دریا می تواند به حداقل برسد [PNMS’s] تأثیر غیر ارادی در مصرف صخره ها ، و همچنین ایجاد فرصت های اقتصادی برای ماهیگیران محلی.

تیم تحقیقاتی بیش از 400 گردشگر در پالائو را مورد بررسی قرار داد تا دریابد چگونه سیاست های حفاظت از محیط زیست می تواند بر رفتار و تنظیمات غذایی گردشگران تأثیر بگذارد. به طور خاص ، آنها کاوش کردند که سیستم های غذایی چگونه به سیاست های حفاظت پاسخ می دهند ، اما در عین حال راه حل های بالقوه ای را برای همه به سود اقتصاد محلی و اکوسیستم های صخره ای ایجاد می کنند.

دکتر سیلویا فرینی از دانشکده علوم زیست محیطی UEA ، گفت: “این مطالعه چالش های سیاست های حفاظت را کنترل می کند. تصمیم گیرندگان محلی ، دانشمندان و اقتصاددانان برای گسترش درک ما از سیاست های حفاظت و تصمیمات طراحی با هم همکاری می کنند. غلبه بر پیامدهای ناخواسته.

“اخلاق این است که حفاظت از منابع طبیعی تجزیه و تحلیل منظمی از سه رکن پایداری را نشان می دهد: محیط زیست ، اقتصاد و جامعه. ما پیش بینی می کنیم که سایر سیاست های حفاظت از کشور ، مانند قانون شیلات 2020 ، ممکن است اثرات منفی داشته باشد و بنابراین به موقع و تحقیق مشترک حیاتی است. “

بر اساس این مطالعه ، گردشگران مایل به پرداخت 15 دلار بیشتر برای آرد ماهی محلی و پایدار دریایی هستند. با ارائه این انتخاب به گردشگران ، با جلوگیری از اثرات زیست محیطی بر سیستم های صخره ای مهم فرهنگی و زیست محیطی پالائو ، تقاضای آنها برای غذاهای ماهی صخره ای افزایش نخواهد یافت.

لینسی مارینو از محقق این تحقیق در پالائو ، لینسی مارینو از مرکز بین المللی صخره های مرجانی در پالائو گفت که این مطالعه برای پالائو مهم بود: “ما پالائوها به منابع طبیعی خود اعتماد می کنیم ، نه تنها برای غذا بلکه برای فرهنگ و فرهنگ این سند اطلاعات مهمی را در اختیار رهبران ما قرار می دهد تا آنها بتوانند سیاست هایی را ایجاد کنند که اطمینان حاصل کند PNMS به نفع همه ماست. “

###

Staci A Lewis ، Carlo Fezzi ، Rachel Dacks ، Silvia Ferrini ، Philip AS James ، Lincy Marino ، Yimnang Golbuu ، Kirsten LL Oleson گفت: “سیاست های حفاظت که با بازخورد غذا انجام می شود می تواند از عوارض جانبی جلوگیری کند.” غذای طبیعت.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir