[ad_1]

تصویر

تصویر: روزانه یک یا چند تخم مرغ بخورید و خطر ابتلا به دیابت 60 درصد افزایش می یابد. چشم انداز بیشتر

اعتبار: Pixabay / Myruams-Fotos

تخم مرغ های خرد شده ، آب پز یا آب پز از غذاهای محبوب صبحانه در سراسر جهان است. با این حال ، ممکن است تمام مزایای تخم مرغ برای سلامتی ترک نداشته باشد ، زیرا تحقیقات جدید دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد که مصرف بیش از حد تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد.

این مطالعه طولی (1991 تا 2009) که با مشارکت دانشگاه پزشکی چین و دانشگاه قطر انجام شد ، اولین مطالعه ارزیابی تخم مرغ در یک نمونه بزرگ از چینی های بزرگسال بود.

مشخص شده است که افرادی که به طور منظم یک یا چند تخم مرغ در روز مصرف می کنند (معادل 50 گرم) خطر ابتلا به دیابت را 60٪ افزایش می دهند.

از آنجا که شیوع دیابت در چین اکنون بیش از 11٪ است – بالاتر از میانگین 8.5٪ در سراسر جهان – دیابت به یک مشکل جدی بهداشت عمومی تبدیل شده است.

تأثیر اقتصادی دیابت نیز قابل توجه است و 10٪ از هزینه های بهداشت جهانی (760 میلیارد دلار) را تشکیل می دهد. در چین هزینه دیابت بیش از 109 میلیارد دلار است.

دکتر اپیدمیولوژیست و متخصص بهداشت عمومی دکتر مینگ لی می گوید که افزایش دیابت یک نگرانی فزاینده است ، به ویژه در چین ، که تغییرات در رژیم غذایی سنتی چینی بر سلامتی تأثیر می گذارد.

دکتر لی می گوید: “رژیم غذایی یک عامل شناخته شده و قابل تغییر است که در بروز دیابت نوع 2 نقش دارد ، بنابراین درک دامنه عوامل تغذیه ای که می توانند در گسترش رو به رشد بیماری تأثیر بگذارند بسیار مهم است.”

“در چند دهه گذشته ، چین دستخوش تغییر اساسی شده است ، بسیاری از مردم از یک رژیم غذایی سنتی که شامل غلات و سبزیجات است ، به یک رژیم غذایی فرآوری شده تر که شامل گوشت ، میان وعده و انرژی بیشتری است روی می آورند.

“در همان زمان ، مصرف تخم مرغ نیز به طور مداوم در حال افزایش است. از سال 1991 تا 2009 ، تعداد افرادی که در چین تخم مرغ می خورند تقریباً دو برابر شده است *.

“اگرچه ارتباط بین خوردن تخم مرغ و دیابت اغلب مورد بحث قرار می گیرد ، این مطالعه با هدف ارزیابی مصرف طولانی مدت تخم مرغ توسط انسان و خطر ابتلا به دیابت انجام می شود که با قند خون ناشتا تعیین می شود.

“آنچه ما دریافتیم این بود که مصرف طولانی مدت تخم مرغ (بیش از 38 گرم در روز) خطر ابتلا به دیابت را در بین چینی های مسن تقریباً 25 درصد افزایش می دهد.

“علاوه بر این ، در بزرگسالانی که به طور منظم تخم مرغ زیادی می خورند (بیش از 50 گرم یا معادل یک تخم مرغ در روز) ، 60 درصد خطر ابتلا به دیابت افزایش می یابد.”

این اثر همچنین در زنان بیشتر از مردان است.

دکتر لی می گوید گرچه این نتایج حاکی از آن است که مصرف بیشتر تخم مرغ با خطر ابتلا به دیابت در چینی های قدیمی ارتباط مثبت دارد ، اما تحقیقات بیشتری برای بررسی علل مورد نیاز است.

“برای غلبه بر دیابت ، یک رویکرد چند وجهی مورد نیاز است ، نه تنها تحقیقات بلکه مجموعه ای روشن از دستورالعمل ها برای کمک به اطلاع رسانی و راهنمایی مردم. این مطالعه گامی در جهت رسیدن به این هدف بلند مدت است.”

###

یادداشت برای سردبیران:

  • * بین سالهای 1991 تا 2009 ، محققان دریافتند كه متوسط ​​مصرف روزانه تخم مرغ به طور پیوسته از 16 گرم در سالهای 1991-93 به 26 گرم در 2000-04 و 31 گرم در 2009 افزایش می یابد.
  • جامعه مورد مطالعه شامل 8545 بزرگسال (میانگین سنی 50 سال) در نظرسنجی بهداشت و تغذیه چین بود.
  • مصرف بین المللی تخم مرغ در مدت مشابه:
    • 33.65 گرم در روز در اروپا
    • 28.43 گرم در روز در آمریکا
    • 20.56 گرم در روز در آسیا
    • 21.45 گرم در روز در جهان
    • 18.20 گرم در روز در اقیانوسیه (از جمله استرالیا)
    • 93/5 گرم در روز در آفریقا.
  • Wang، Y.، Li، M. and Zumin، S. (2020) “مصرف بیشتر تخم مرغ همراه با افزایش خطر ابتلا به دیابت در چینی های مسن تر – مطالعه بهداشت و تغذیه در چین” در مجله تغذیه انگلیس. دسترسی آنلاین

تماس با رسانه: آنابل منسفیلد T: +61 8 8302 0351 M: +61 417 717 504

E: Annabel.Mansfield@unisa.edu.au

محقق: دکتر مینگ لی تی: +61 8 8302 1051 E: Ming.Li@unisa.edu.au

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir