[ad_1]

تصویر

تصویر: ترکیبات موجود در انگور موسکادین به طور موثری پروتئاز مهم SARS-CoV-2 را مهار می کند. چشم انداز بیشتر

اعتبار: De-Yu Xie ، دانشگاه ایالتی NC

بر اساس مطالعه جدید زیست شناسان گیاهی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی ، مواد شیمیایی موجود در غذاها یا نوشیدنی ها مانند چای سبز ، انگور مشکات و شکلات تلخ می توانند به عملکرد یک آنزیم یا پروتئاز خاص در ویروس SARS-CoV-2 متصل شده و از آن جلوگیری کنند.

De-Yu Xie ، استاد زیست شناسی گیاهی و میکروبی در ایالت NC و یکی از نویسندگان این تحقیق ، گفت: پروتئازها برای سلامت و زنده ماندن سلول ها و ویروس ها مهم هستند. در صورت مهار پروتئازها ، سلول ها نمی توانند عملکردهای بسیار مهمی – مانند همانند سازی – را انجام دهند.

زی گفت: “یكی از محورهای آزمایشگاه ما یافتن مواد مغذی در غذاها یا گیاهان دارویی است كه مانع از چسبیدن ویروس به سلولهای انسانی و یا گسترش ویروس در سلولهای انسانی شود.”

در این مطالعه ، محققان ایالت NC هم شبیه سازی رایانه ای و هم آزمایشات آزمایشگاهی را نشان دادند که نشان می دهد در اثر مواجهه ویروس SARS-CoV-2 به اصطلاح “پروتئاز پایه” (Mpro) در ویروس SARS-CoV-2 ، وقتی با تعدادی از ترکیبات گیاهی مختلف روبرو می شود واکنش نشان می دهد. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی آنها.

زی گفت: “Mpro موجود در SARS-CoV-2 برای تکثیر و جمع آوری ویروس مورد نیاز است.” “اگر ما بتوانیم این پروتئاز را مهار یا غیرفعال کنیم ، ویروس از بین می رود.”

شبیه سازی های رایانه ای نشان داده است که ترکیبات شیمیایی مورد مطالعه از چای سبز ، دو نوع انگور موسکادین ، ​​پودر کاکائو و شکلات تلخ قادر به ترکیب با بخشهای مختلف Mpro هستند.

زی گفت: “Mpro بخشی دارد كه شبیه” جیب “است كه” مملو از ترکیبات شیمیایی است “. “وقتی این جیب پر می شود ، پروتئاز عملکرد مهم خود را از دست می دهد.”

آزمایش های آزمایشگاهی توسط یوئو زو ، کارولینای شمالی انجام شد. یک دانشجوی در آزمایشگاه زی نتایج مشابهی را نشان داد. ترکیبات موجود در انگور چای سبز و موسکادین در مهار عملکرد Mpro بسیار موفق هستند. ترکیبات شیمیایی موجود در پودر کاکائو و شکلات تلخ فعالیت Mpro را تقریباً به نصف کاهش می دهد.

زی گفت: “چای سبز دارای 5 ترکیب آزمایش شده است که به جاهای مختلف در جیب Mpro متصل می شوند و اساساً آن را روغن کاری می کنند تا از عملکرد آن جلوگیری کند.” “انگور موسكادین حاوی این مواد شیمیایی بازدارنده در پوست و دانه های خود است. گیاهان از این ترکیبات برای محافظت از خود استفاده می كنند ، بنابراین جای تعجب نیست كه برگ و پوست گیاه حاوی این تركیبات مفید باشد.”

###

مقاله در محدودیت در علوم گیاهی. ژو اولین نویسنده روزنامه است. این مطالعه توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده پشتیبانی شد.

یادداشت برای سردبیران: در زیر خلاصه ای از مقاله آمده است.

خصوصیات فعالیت متصل کننده و مهارکننده آزمایشگاهی flavan-3-oles و proanthocyanidins dimeric در برابر فعالیت اصلی پروتئاز SARS-Cov-2

نویسندگان: یو ژو و دی یو زی ، دانشگاه ایالتی NC

ارسال شده: 30 نوامبر سال 2020 محدودیت در علوم گیاهی

DOI: 10.3389 / fpls.2020.601316

خلاصه: ما گزارش می دهیم که از پروتئاز پایه (Mpro) SARS-Cov-2 برای غربالگری گیاه flavan-3-oles و پروآنتوسیانیدین استفاده می کنیم. دوازده ترکیب ، (-) – afzelequin (AF) ، (-) – epiafzelequin (EAF) ، (+) – catechin (CA) ، (-) – epicatechin (EC) ، (+) – halocatechin (GC) ، (-) ) – اپی گالوکاتچین (EGC) ، (+) – کاتچین-3-گ-گالات (CAG) ، (-) – اپی کاتکین-3-گ-گالات (ECG) ، (-) – هالوکاتشین-3-O-گالات (GCG) ) ، (-) – اپیگالوكاتچین-3-O-گالات (EGCG) ، پروكیانیدین A2 (PA2) و پروسیانیدین B2 (PB2) برای شبیه سازی پهلو انتخاب شدند. داده های به دست آمده پیش بینی می کند که هر 12 متابولیت می توانند به Mpro متصل شوند. نتایج میل PA2 و PB2 پیش بینی می شود؟ 9.2 و به دنبال آن ECG ، GCG ، EGCG و CAG ، 8 8.3 تا 8 8.7 و سپس شش آگلیكون flavan-3-ol ، 7 7.0 به؟ 7.7 ویژگی docking پیش بینی می کند که این ترکیبات از طریق حالت های مختلف مکانی و اشکال مختلف یک تا چهار پیوند هیدروژنی در جیب اتصال Mpro به سه یا چهار زیرشاخه (S1 ، S1 ، S2 و S4) متصل می شوند. تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی با 10 ترکیب موجود نشان داد که CAG ، ECG ، GCG ، EGCG و PB2 فعالیت Mpro را با مقدار IC50 0.21 ± 2.98 ، 0.5 ± 21/5 ، 0/5 21 21/5 مهار می کنند ، 7.21 ± 51/7 و 29/1 ± 3/75؟ M ، به ترتیب ، در حالی که CA ، EC ، EGC ، GC و PA2 هیچ اثر مهاری داشتند. عصاره های تهیه شده از چای سبز (GT) ، دو انگور موسکادین (MG) ، کاکائو و شکلات تلخ (DC) ، که غنی از CAG ، ECG ، GAG ، EGCG و / یا PB2 هستند ، برای توجیه بیشتر فعالیت های بازدارنده تهیه شده اند. برای تجزیه و تحلیل مهاری استفاده می شود. داده های بدست آمده نشان می دهد که GT ، دو عصاره MG ، کاکائو و DC فعالیت Mpro را با مقدار IC50 از 25/0 84 84/2 ، 41/0 .5 54/29 ، 83/0 ± 93/9 ، 3/153 از 29/4 مهار می کنند .3 47.3 و 256.39 ± 66.3؟ به ترتیب G / ml. این یافته ها نشان می دهد که ، از یک طرف ، ویژگی های ساختاری flavan-3-oles ارتباط نزدیکی با برآورد میل دارد. از طرف دیگر ، هالوژناسیون و انواع الیگومریک flavan-3-oles برای توسعه فعالیت مهاری در برابر فعالیت Mpro بسیار مهم است.

مخاطبین رسانه ای:

دی یو زی ، dxie@ncsu.edu

میک کولیکوفسکی ، اخبار ، 919.218.5937 یا mick_kulikowski@ncsu.edu

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir