[ad_1]

تصویر

تصویر: یک صبحانه خوشمزه گیاه توت سیاه در این پروژه تهیه شده است. چشم انداز بیشتر

اعتبار: Raija Torronen ، دانشگاه فنلاند شرقی

بنابر مطالعه جدیدی که از دانشگاه فنلاند شرقی انجام شده است ، توت سیاه اثر مفیدی در پاسخ گلوکز بعد از غذا دارد و اندازه قسمت مورد نیاز آن بسیار کمتر از آن است که قبلاً تصور می شد.

توت سیاه اثر مفیدی در پاسخ قند خون بعد از غذا دارد. آنها پاسخ گلوکز به قند مصرف شده را متعادل می کنند ، افزایش آن را کاهش می دهند و افت آن را کاهش می دهند. این اثر احتمالاً مربوط به ترکیبات پلی فنلی مشتق از میوه ، آنتوسیانین است که غنی از انگور سیاه است.

مطالعه ای که اخیراً در دانشگاه فنلاند شرقی انجام شده است ، از مزایای توت سیاه برای سلامتی برخوردار است. در یک مطالعه تغذیه بالینی (Maqua) ، با استفاده از 75 گرم (1.5 دسی لیتر) انگور فرنگی سیاه ، یک مقدار بخش قابل توجهی کوچکتر از مطالعات قبلی ، یک اثر مفید در پاسخ گلوکز بعد از غذا به دست آمد. مویز سیر به دلیل اسیدیته طبیعی که دارد غالباً همراه با شکر اضافه مصرف می شود که می تواند باعث نگرانی مصرف کنندگان سالم شود. با این حال ، به نظر می رسد قند مصرف شده با توت سیاه به اندازه قند مصرف شده بدون میوه ناسالم نیست.

این مطالعه با همکاری م Instituteسسه بهداشت عمومی و تغذیه بالینی در دانشگاه فنلاند شرقی و دانشگاه علوم کاربردی در ساوونیا با استفاده از اکوسیستم منطقه ای دره غذا انجام شده است.

میوه ها از اجزای مهم رژیم غذایی سالم هستند زیرا سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبرهای غذایی و پلی فنول هستند. با این حال ، تاکنون ، اتحادیه اروپا ادعاهای سلامت میوه را مجاز ندانسته است در سالهای اخیر ، مطالعات زیادی در مورد تأثیرات میوه ها بر متابولیسم گلوکز انجام شده است ، میوه های تیره مانند انگور سیاه و بلوبری بیشترین نتیجه قانع کننده را دارند. به نظر می رسد میوه های سیاه غنی از آنتوسیانین در مقایسه با محصول شاهد با همان مقدار قند ، پاسخ گلوکز خون به قند اضافه شده را کاهش می دهند. همان اثر توسط آنتوسیانین های استخراج شده از گیاه توت سیاه نشان داده شده است. ترکیبات پلی فنولیک می توانند با تعامل با آنزیم هایی که کربوهیدرات ها و پروتئین های انتقال دهنده گلوکز را هضم می کنند ، جذب گلوکز را از روده کوچک کاهش دهند. علاوه بر این ، ترکیبات پلی فنولیک می توانند استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش دهند.

در مطالعه ماکوآ ، 26 شرکت کننده سالم (22 زن ، 4 مرد) در چهار مراجعه جداگانه سه محصول آزمایشی مختلف و آب قند را به عنوان یک محصول کنترل مصرف کردند. فرآورده های آزمایش شده پوره توت سیاه همراه با شکر اضافه شده ، محصول توت سیاه حاوی کینوا تخمیر شده و پایه توت سیاه بدون توت سیاه بود. هر یک از محصولات کنترل حاوی 31 گرم کربوهیدرات موجود بود و دارای ترکیب مشابهی از اجزای قند بود. نمونه خون قبل از ناشتا و بعد از غذا به مدت 15 ، 30 ، 45 ، 60 ، 90 ، 120 و 180 دقیقه پس از مصرف غذا گرفته شد و از نظر گلوکز ، انسولین و اسیدهای چرب آزاد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

در مقایسه با آب قند ، هر دو محصول کشمش سیاه پاسخ قند خون پس از صرف غذا دارند ، که با کاهش حداکثر گلوکز و انسولین ، تاخیر در افت گلوکز و افزایش تأخیر در اسیدهای چرب آزاد به دلیل افت قند خون مشاهده می شود. با توجه به پایه محصول نوآورانه ، این اثر برای محصول انگور سیاه بهبود یافت. این نتایج از یافته های قبلی در مورد اثرات مفید انگور فرنگی سیاه در پاسخ قند خون پس از صرف غذا پشتیبانی می کند ، که نشان دهنده تأثیر اندازه یک قسمت کوچکتر است. در طی یک دوره طولانی تر ، تغییرات کمتری در سطح گلوکز و انسولین خون و بهبود حساسیت به انسولین ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

توت سیاه ماده خام جالب توجهی برای صنایع غذایی به دلیل محتوای بالای آنتوسیانین و در دسترس بودن آسان آن است. توت سیاه توانایی تبدیل شدن به محصولات سالم و خوشمزه جدید را دارد.

###

برای اطلاعات بیشتر ، لطفا با ما تماس بگیرید:

پروفسور Marjuka Kohlehmainen ، دانشگاه فنلاند شرقی ، marjukka.kolehmainen@uef.fi ، تلفن. +358 40 355 3617 ، https: //uefconnect.uefبودن /که در /شخص /بریجمعی /

مقاله پژوهشی (دسترسی آزاد):

Lapland J ، Raninen K ، Väkeväinen K ، Kårlund A ، Törrönen R ، Kolehmainen M. Blackcurrant (Ribes nigrum) گلیسمی پس از غذا ناشی از قند را به طور مستقل و در یک محصول تخمیر شده کینوا کاهش می دهد: یک مطالعه متقاطع تصادفی. Br J Nutr 2020 ، 9 نوامبر 1-28.

DOI: https: //بیا دیگه.سازمان /101017 /S0007114520004468

اطلاعات اکوسیستم دره غذا:

https: //www.دره غذاخوریبودن /انگلیسی /https: //uefconnect.uefبودن /که در /گروه /دره غذا /

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر