[ad_1]

تصویر

تصویر: درختان بادام در اواخر فوریه کاملا شکوفا می شوند. بیشتر مزارع بادام دارای دو یا چند رقم در مزرعه هستند و نیاز به گرده افشانی توسط زنبورها دارند. چشم انداز بیشتر

اعتبار: Sat Darshan Halsa

یک صبحانه سالم مورد علاقه ، بادام یکی از مواد اصلی در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی در سراسر جهان است. بیش از 80٪ این بادام ها در کالیفرنیا کشت می شوند. درختان بادام به عنوان محصولات دائمی نیازها و چالش های منحصر به فردی برای کشاورزان دارند.

Sat Darshan Halsa ، عضو انجمن علوم خاک آمریکا ، در حال مطالعه نحوه استفاده درختان بادام از نیتروژن اصلی غذایی است. وی اخیراً تحقیقات خود را در نشست سالانه مجازی ASA-CSSA-SSSA برای سال 2020 ارائه داده است.

کشت بادام ، که گیاهان چند ساله برگریز محسوب می شود ، چه تفاوتی با محصولات سنتی دارد؟

هالسا توضیح می دهد: “این محصولات یک تقاطع بین اکوسیستم های کشاورزی و جنگلی است.” “مانند سیستم های کشت سالانه ، گیاهان چند ساله برگریز مانند بادام به شدت رشد می کنند. آنها مقدار زیادی کود و آب با مقادیر زیادی مواد مغذی دریافت می کنند.”

در همان زمان ، محصولاتی مانند بادام تحت شرایطی اداره می شود که خاک حداقل بهم بخورد. پردازش یا حفر از هر نوع به ریشه درختان آسیب می رساند. علاوه بر این ، درختان بادام برگ های خود را می ریزند ، بافت های چوبی رشد می کنند و تحت فرآیندهای دیگر مشابه درختان در یک جنگل واقعی قرار می گیرند. همه آنها بر چرخه کربن ، نیتروژن و سایر مواد مغذی تأثیر می گذارند.

این ویژگی ها اغلب می تواند به معنای نشت مواد مغذی از مزرعه باشد. آنها می توانند در مناطقی مانند آب زیرزمینی قرار بگیرند ، جایی که می توانند تأمین آب آشامیدنی جوامع روستایی را تحت تأثیر قرار دهند. کارهای خالصا سعی کرده این مشکل را به حداقل برساند.

وی می گوید: “نیتروژن ماده اصلی مغذی مرتبط با بهره وری است.” “در عین حال ، این یک آلاینده مهم است که بر کیفیت هوا و آب تأثیر می گذارد. با کار ما ، ما می توانیم نشان دهیم که بسیاری از تولید کنندگان بادام کالیفرنیا در موقعیت خوبی برای ادامه تولید بسیار مفید هستند. در عین حال ، آنها می توانند محافظت یا حتی بهبود کیفیت محیط زیست. “

خالسا و همکارانش به طور خاص در حال مطالعه مفهومی به نام کارایی نیتروژن هستند. این به کشاورزان کمک می کند تا میزان نیتروژن کافی در مزرعه و حفاظت از کیفیت محیط را متعادل کنند. آنها در تحقیقات خود نشان می دهند که دستیابی به سطح بالایی از کارایی استفاده از نیتروژن از طریق استفاده از روشهای مختلف حفاظت امکان پذیر است.

یکی از تکنیک های حفاظت ، بودجه بندی مواد مغذی نام دارد. این یک تکنیک است که در آن ورودی و خروجی یک قسمت دقیقاً اندازه گیری می شود تا سعی شود تا حد ممکن تعادل ایجاد شود. آنها همچنین مواد مغذی موجود در برگها و خاک را کنترل می کنند.

تکنیک دیگر کوددهی نام دارد که در آن کود از طریق سیستم آبیاری به صورت کاملاً هدفمند اعمال می شود. این امر باعث می شود تا به مرور زمان اندازه گیری و تعیین شود تا نیاز گیاهان تأمین شود. کار تیم خالسا را ​​می توان برای سایر محصولات خاص در سراسر جهان به کار برد تا کشاورزان در حالی که غذای مقوی تولید می کنند درآمد بیشتری داشته باشند.

هالسا می گوید: “ترکیب عرضه و تقاضا اساس چارچوب 4R برای بهبود کارایی مدیریت مواد مغذی است.” “قاب 4R: منبع مناسب کود با سرعت مناسب ، در زمان مناسب و در مکان مناسب است. این همان چیزی است که به ما در کارآیی بیشتر کمک می کند.”

این چالش ها همچنان در درک چگونگی محصولاتی مانند بادام هر ساله ازت نیتروژن و چگونگی استفاده کودهای ازت از سوی کشاورزان باقی مانده است. هالسا همچنین می گوید تحقیقات وی بر اهمیت تلفیق تحقیقات آنها با شبکه های اطلاعاتی ، از جمله مشاوران فرهنگی مجاز و گسترش همکاری ها تأکید دارد.

تلاش ها برای رفع این مشکلات کشاورزی باید متمرکز بر خواسته ها و نیازهای کشاورزان ، تولیدکنندگان و سازمان های صنعتی باشد. این نوع کار به ترویج فرزندخواندگی و ایجاد فرصت های جدید برای تحقیق مانند ارزیابی اقدامات بهداشتی خاک در باغها کمک می کند.

خالصا محققان را به حفظ کنجکاوی در هر مرحله از زنجیره ارزش غذایی تشویق می کند. این به آنها این امکان را می دهد تا درک بهتری از چگونگی مطابقت علایق تحقیقاتی خود با سایر دانشمندان ، سیاست گذاران و افراد به عنوان مصرف کننده صنایع غذایی و کشاورزی داشته باشند.

وی گفت: “بعد از دهه ها کار با گیاهان ، خاک و آب ، من شخصاً فکر می کنم که با درک مردم خواهیم توانست بزرگترین مشکلات را حل کنیم.” “کشاورزی نقش مهمی در جوامع سراسر جهان دارد. من نمی توانم راهی بهتر برای ارتباط با کسی در هرجای دیگر به جز از طریق غذایی که ما تقسیم می کنیم ، پیدا کنم.”

###

Sat Darshan Halsa دانشمندی در دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس است. این مطالعه توسط کمک های ویژه فرهنگی از بخش کشاورزی کالیفرنیا ، بنیاد تحقیقات غذا و کشاورزی ، وزارت غذا و کشاورزی کالیفرنیا ، برنامه های تحقیق و آموزش و شورای بادام کالیفرنیا تأمین می شود.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر