[ad_1]

تصویر

تصویر: دانشجویان دانشگاه در اتاق ناهار خوری دانشگاه ایلینوی. چشم انداز بیشتر

اعتبار: L. Brian Stauffer ، دانشگاه ایلینوی

اوربانا ، ایلینوی – طبق یک مطالعه جدید از دانشگاه ایلینوی ، دانش آموزان در مورد مواد غذایی نسبت به افراد غیر دانشجو در همان گروه سنی ، به طور قابل توجهی کمتر در مورد مواد غذایی ناامن هستند.

“گرسنگی دانشکده” در رسانه ها گسترده است و چندین مطالعه نشان داده است که میزان ناامنی غذایی بسیار بالایی در بین دانشجویان ، گاهی اوقات تا 50 یا 60٪ است. کریگ گوندرسن ، اقتصاددان کشاورزی در U I گفت: “برای ما که منطقی نیستیم که تحقیقات ناامنی غذایی انجام می دهیم ، بنابراین من می خواستم این یافته ها را بررسی کنم.”

گوندرسن ، كه تحقيقاتي را در زمينه اقدامات ناامني غذايي انجام داده ، خاطرنشان كرد كه در بسياري از اين مطالعات از نمونه هاي كوچك و غيرفعال با نرخ پاسخ كم استفاده شده است. برای ارائه نتایج دقیق تر ، داده های حاصل از نظرسنجی جمعیت در حال انجام از 2014 تا 2018 (CPS) را تجزیه و تحلیل می کند ، یک تحقیق ملی که حدود 50،000 خانوار را پوشش می دهد. CPS منبع رسمی داده ها در مورد اقدامات ناامنی غذایی در ایالات متحده است

یافته های وی روشن بود.

وی گفت: “مهم نیست که چگونه به آن نگاه می کنید ، دانش آموزان دارای سطح ناامنی غذایی بسیار کمتری هستند ، هم برای افراد غیر دانش آموز در این سن و هم برای کل افراد.”

طبق مطالعه وی ، 9.9٪ دانش آموزان تمام وقت بین 18 تا 25 سال در مورد غذا ناامن هستند ، در حالی که در غیر گروه های سنی همان دانش آموزان 16.8٪ است. در جمعیت عمومی ، حدود 12.5٪ در زمان مطالعه مطمئن نبودند.

گوندرسن همین روند را برای جوانان 26 تا 30 ساله (كه فقط 7٪ آنها دانش آموزان تمام وقت هستند) پیدا كرد ، اگرچه این اختلاف نسبت به گروه سنی جوان تر است.

فقط در دانش آموزان نیمه وقت ، به ویژه در گروه سنی 26-30 سال ، سطح ناامنی غذایی تقریباً معادل سطح افراد غیرآموز است.

از آنجا که CPS داده های خانگی را جمع آوری می کند ، والدین ممکن است مسئول فرزندان بزرگتری باشند که در خانه زندگی می کنند. برای پاسخگویی به این موضوع ، گوندرسن اطلاعات جوانانی را که تنها زندگی می کنند و کسانی که با والدین زندگی می کنند مقایسه می کند. روند کلی مشابه است ، اما این تفاوت حتی واضح تر است – 9.1٪ دانش آموزان در مقابل 18.4٪ غیر دانش آموزان بر اساس پاسخ والدین در مورد غذا ناامن بودند.

این مدل برای گروههای جمعیتی معتبر است ، بجز دانش آموزان دارای معلولیت ، جایی که درجه ناامنی غذایی به غیرآموزان نزدیکتر است.

این بدان معنا نیست که گرسنگی در دانشگاه افسانه ای است. گوندرسن خاطرنشان می کند که از هر ده دانش آموز یک نفر هنوز در مورد غذا ناامن است.

با این حال ، این مشکل برای افراد غیرآموز در همان گروه های سنی بسیار جدی تر است و این امر برای سیاست های مداخله و تسکین کمک های غذایی تأثیر دارد.

وی در پایان گفت: “یافته اصلی این مطالعه این است که دانش آموزان تمام وقت دارای سطوح ناامنی غذایی هستند که بسیار کمتر از دانشجویان غیر دانشگاهی در سن مشابه و بسیار کمتر از جمعیت عمومی است.” “بنابراین ، وقتی فکر می کنیم که از نظر سیاسی و سایر مداخلات باید به خصوص نگران چه کسانی باشیم ، این دانشجویان نیستند که در دانشگاه ، در گروه سنی 18-25 سال حضور دارند ، نه دانشجویان.”

###

کریگ گوندرسن استاد برجسته ای در ACES در گروه اقتصاد کشاورزی و مصرف کننده ، کالج علوم کشاورزی ، مصرف کننده و محیط زیست ، دانشگاه ایلینوی است. وی یکی از محققان اصلی موسسه خیریه Feeding America است که شبکه بانک های مواد غذایی را در ایالات متحده اداره می کند. وی Map the Meal Gap را ابداع کرده است ، ابزاری داده ای تعاملی که به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا سطح ناامنی غذایی را بر اساس شهرستان ، ایالت یا منطقه جستجو کنند.

مطالعه “آیا دانشجویان بیش از افراد غیر دانشجو از چنین دوره ای نسبت به غذا ناامن هستند؟” چشم اندازها و سیاست های اقتصادی کاربردی. [doi.org/10.1002/aepp.13110]

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر