زیست شناسان دانشگاه RUDN راز روغن بذر کتان با ماندگاری طولانی را فاش کردند

[ad_1]

تصویر

تصویر: زیست شناسان از دانشگاه RUDN ، با همکاری همکاران موسسه زیست شناسی مولکولی آکادمی علوم روسیه و موسسه کتان ، ژن هایی را مطالعه می کنند که … مشاهده کنید بیشتر

اعتبار: دانشگاه RUDN

زیست شناسان از دانشگاه RUDN با همکاری همکاران موسسه زیست شناسی مولکولی آکادمی علوم روسیه و موسسه کتان در حال بررسی ژن هایی هستند که ترکیب اسیدهای چرب روغن بذر کتان را تعیین می کنند و چند شکل گیری را در شش مورد از آنها شناسایی می کنند. این تیم همچنین مشخص کرد که چه تغییرات ژنتیکی می تواند ماندگاری روغن دانه کتان را افزایش دهد. از این داده ها می توان برای بهبود انتخاب ژنتیکی نژادهای جدید کتان استفاده کرد. نتایج در زیست شناسی گیاهی BMC مجله

Linum usitatissimum یا کتان معمولی به عنوان یک محصول روغن از اوایل دوره نوسنگی شناخته می شود. از دانه های آن برای تهیه روغن ، رنگ ، لاک الکل ، سوخت های زیستی ، رزین ، روغن بذر کتان ، مشمع کف اتاق و غذای حیوانات خانگی استفاده می شود ، در حالی که ذخایر آن منبع فیبر منسوجات و مواد درزگیر است. نژادها و شاخه های کتان از نظر محتوا و ترکیب اسیدهای چرب متفاوت هستند. خطوطی که حاوی کمتر از 5٪ اسید لینولنیک هستند اما دارای محتوای اسید لینولئیک بالا هستند ، به دلیل ماندگاری طولانی مدت شناخته می شوند که برای صنایع غذایی مهم است. سنتز اسیدهای چرب موجود در کتان توسط ژن هایی متعلق به خانواده های SAD و FAD تعیین می شود. تیمی از زیست شناسان ، از جمله متخصصان دانشگاه RUDN ، برای تعیین ژن کتان از توالی DNA عمیق استفاده کردند و تأیید کردند که ژن های SAD و FAD و چندشکلی آنها به طور مستقیم بر میزان اسیدهای چرب بذر کتان و ماندگاری روغن دانه کتان تأثیر می گذارد.

Parfait Kezimana ، دانشجوی تحصیلات تکمیلی در Agrarno گفت: “ما یک مجموعه نمایشی از 84 نژاد و خط کتان با محتوای اسیدهای چرب مختلف در روغن آنها ایجاد کردیم. با استفاده از توالی عمیق ، توالی شش ژن SAD1 ، SAD2 ، FAD2A ، FAD2B ، FAD3A و FAD3B را شناسایی کردیم.” -موسسه فنی دانشگاه PFUR.

این تیم مواد ژنتیکی 50 جنین کتان از هر نژاد و نژاد را برای یافتن چند شکل هایی که ناهمگنی داخل جنین را امکان پذیر می کند ، بررسی کردند. آیا از سیستم عامل Illumina (ترتیب سنج MiSeq) با 400 استفاده می کنید؟ پوشش ، تیم قادر به تعیین دقیق توالی ژن بود.

با توجه به محتوای اسیدهای چرب روغن بذر کتان و پلی مورفیسم های مختلف در ژن های مورد مطالعه ، تیم تعیین کرد که کدام ژن ها و انواع آللی آنها مقدار برخی اسیدها را تعیین می کند. همه نژادها به جز یک نژاد با محتوای اسید لینولنیک کم ، چندشکلی دارند که اسید آمینه هیستیدین موجود در FAD3B را با تیروزین و اسید آمینه تریپتوفان موجود در FAD3A را با یک کدون توقف جایگزین می کند. به لطف این جهش ها ، روغن ساخته شده از این نژادهای کتان ماندگاری بیشتری دارد و بهتر حفظ می شود.

“ما چند شکلی ژنهای SAD و FAD را در مجموعه ای از نژادها و خطوط کتان با ترکیب روغن مختلف ارزیابی کردیم و چندشکلی هایی را تعیین می کنیم که محتوای اسیدهای چرب را در آنها تعیین می کند. از نتایج ما می توان برای ایجاد مارکرهایی برای انتخاب ژنتیکی نژادهای کتان جدید استفاده کرد. در آینده ، نژادها می توانند بر اساس توالی DNA خود گواهی شوند. “، پارف کیزیمانا از دانشگاه RUDN اضافه کرد.

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort hovarda