بر اساس داده های موجود ممکن است بتوان گفت زمانی که سیر عادی را در گرما و میزان رطوبت تحت کنترل تخمیر می کنند سیر سیاه به دست می آید. زمانی که خمیر لطیف شد، آن را در ظرف چرب شده قرار دهید و روی ظرف سلفون بکشید و در جای گرمی قرار دهید تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند. در گیلان رعایت تعادل بین خوراک و تندرستی مبتنی بر اعتقاد به خاصیت سردی و گرمی غذاهاست. وزن هر حبه سیر سیاه بستگی به درشتی و ریزی آن دارد ولی معمولا وزن یک حبه آن بین ۲ تا ۳ گرم است. به دلیل خواص سیر سیاه امروزه در اصطلاح بین المللی به آن یک نوع «سوپر فود» می گویند. مرکز خرید سیر سیاه در ایران، با کیفیت ترین محصولات را در اختیار شما قرار می دهند. با خرید مستقیم از این مجموعه می توانید هزینه های خود را بسیار کاهش دهید و سیر سیاه درجه یک را درب منزل خود با بالاترین کیفیت تحویل بگیرید. پاییز و زمستان پر برف و بارشی دارد که بهار و تابستان بسیار سبز و زیبایی برایش میسازد.

از اوایل بهار که سیر تازه فراوان است از آن برای تهیه انواع غذاها استفاده می شود. همچنین ضمن حفظ خواص سیر به علت داشتن مقدار زیادی ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند پلی فنول، فلاونوئیدها، مشتقات تترا هیدرو β-کاربولین و ترکیبات ارگانوسولفور از جمله S-allyl-cysteine و S-allyl-mercaptocysteine در مقایسه با سیر تازه بسیار مفیدتر و دارای ارزش غذایی بالاتری است. ترمیم و بهبود زخمها با سیاه دانه و عسلترمیم زخمها در بسیاری از آسیبهای ناشی از انواع جراحیها، تومورها و همچنین سوختگیها از جمله دغدغههای مهم افراد به شمار میرود. سیاه دانه که به نام شونیز هم شناخته می شود در واقع دانه های گیاه (Nigella Sativa) هستند که علاوه بر آشپزی به دلیل خواص دارویی که دارند مورد استفاده قرار می گیرند. با این وجود شاید اگر بگوییم هنوز بخش اعظم مردم ایران دکتر بیز را نمی شناسند و یا نسبت به آن دانش اندکی دارند سخنی به گزاف نگفته باشیم.

شاید دور از حقیقت نباشد که بگوییم امروز برند دکتر بیز برندی شناخته شده در بازار مواد غذایی می باشد. برای این کار نیاز است دمای محیط را به 60 الی 80 درجه مورد نیاز برسانند و تعداد روزی که برای تبدیل شدن نیاز دارد 60 الی 90 روز در این محیط باقی بماند که تغییر رنگ بدهد و به صورت ژله ای در آید. این فراورده خاصیت انرژی زایی دارد و معمولاً از آن به عنوان چاشنی و طعم دهنده در غذاها استفاده میشود.دقت بسیار داشته باشید که هرچقدر سیرسیاه مدت زمان بیشتری تخمیر شود خاصیت درمانی ان افزایش می یابد و برای رسیدن به استانداردهای جهانی ، حداقل تعداد روز برای تخمیر سیر سیاه داخل دستگاه 60 روز میباشد که با جمع شدگی حبه سیر متوجه این موضوع می شویم. انواع سیرسیاه در بسیاری از خوراک های لذیذ ایرانی به کار می رود و به دلیل مزه شیرینی که دارد، به عنوان چاشنی در غذاها هم استفاده می شود. سیر به دلیل داشتن خاصیت تقویت کنندگی جنسی که دارد، توانایی افزایش و بهبود گردش خون و در نتیجه افزایش انرژی را دارد. فرایند تخمیر سیر تازه نه تنها خواص و مواد مغذی موجود در آن را کاهش نمی دهد، بلکه فعالیت آنها را افزایش می دهد.

ترکیب عسل و دارچین می تواند به کاهش التهاب کمک کند و سبب کند شدن رشد سلول های سرطانی شود. بسیار مهم است که شما سیر خام را به صورت اصولی مصرف کنید و همانطور که میدانید این فرآورده و این میوه دوست داشتنی مشکلاتی را در خصوص مصرف به همراه دارد .بوی بد و همچنین اذیت شدن معده و سوزش معده از مهمترین مضرات مصرف سیر خام می باشند. بعد از خشک شدن بهتر است سیر را در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. صبر کنید تا روغن داغ شود و بعد سیر خام را به آن اضافه کنید. زیرا گفته می شود مصرف سیر سیاه موجب تقویت سیستم ایمنی انسان می گردد. در این بخش قصد داریم تا طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز برای زود انزالی را برای شما خوانندگان عزیز و محترم به اشتراک بگذاریم؛ همراه ما باشید. سلامت پوست، کاهش کلسترول، تنظیم قند، تنظیم فشار خون و تقویت کننده مثانه و کلیه و مجاری ادرار و کمک به کاهش وزن از خواص بی نظیر سیر سیاه است. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که میتواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماریها را کاهش دهد.

اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از سیر سیاه برای چه کسانی ضرر دارد دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.

ایندکسر