[ad_1]

صنعت غذاهای دریایی ایالات متحده طی ماه های پس از همه گیری COVID-19 به شدت سقوط کرده است و تحقیقات نشان می دهد برای بازگرداندن آن به کمک فدرال هدفمند نیاز است.

سانتا باربارا ، استاد آبزی پروری و شیلات ، هالی فرلیچ و همکارانش خیلی زود به بیماری همه گیر مشکوک شدند ، اما برای چیزی به اندازه صنعت دریایی بزرگ و پیچیده ، روندها کمتر مشهود بود. در نتیجه ، کمک های مالی در این مسیر کند است.

فرولیچ ، نویسنده مطالعه منتشر شده در این ژورنال ، گفت: “غذاهای دریایی بخشی از داستانی است كه می توانم بگویم به اندازه مواردی مانند كشاورزی مورد توجه قرار نمی گیرد.” ماهی و ماهیگیری. “و این قطعاً همان چیزی است که به نظر می رسد وقتی ما به چیزی مانند قانون مراقبت ، یک منبع فدرال بودجه که به طور خاص برای کمک به اقتصادی در ایالات متحده اختصاص داده شده است نگاه می کنیم.”

این بیشتر به دلیل این واقعیت است که سیاستگذاران اطلاعات کافی در زمان واقعی ندارند تا ببینند صنعت دریایی در زمان محاصره و محرومیت اجتماعی چگونه تکامل می یابد ، گفت: نویسنده اصلی این مطالعه ، یک متخصص محیط زیست در دانشگاه ورمونت ایستون. سفید.

وی گفت: “یك مشكل این است كه بسیاری از این اطلاعات تا ماهها و سالها بعد منتشر نمی شوند.” وی توضیح داد که داده ها از قایق به جدول تولید می شوند که قبل از انتشار باید جمع آوری و پردازش شوند.

بیماری همه گیر وضعیتی است که به سرعت در حال تحول است و صنعت دریایی نمی تواند صبر کند. بنابراین برای دستیابی به دید وسیع تری از اثرات اولیه COVID-19 بر ماهیگیری و مصرف غذاهای دریایی در آمریکا ، فروهلیچ ، وایت و همکاران متخصص داده های شیلات تعدادی از منابع را از کل زنجیره تامین غذاهای دریایی ، از جمله برخی مجموعه داده های غیر متعارف در زمان واقعی.

وایت گفت: “ما به دنبال شاخص های مختلف تأثیر COVID بر روی غذاهای دریایی و ماهیگیری به طور کلی بودیم.” علاوه بر گزارش های شیلات فدرال و داده های گمرک ، محققان گزارش های خبری و روند جستجوی گوگل برای غذاهای دریایی و غذاهای دریایی را بررسی کردند.

عبرت های آموخته شده

همانطور که در آغاز همه گیرسازی تقریباً برای هر صنعت اتفاق افتاد ، محاصره ها و بسته شدن ها باعث افت شدید فعالیت اقتصادی بخش غذاهای دریایی شده است که بسیاری از آنها هنوز در تلاشند تا خود را بازیابی کنند. محققان با استفاده از داده های ژانویه تا سپتامبر 2020 ، کاهش 40 درصدی صید غذاهای دریایی تازه ، کاهش 37 درصدی واردات و 43 درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته را محاسبه کردند. انتظار می رود این تأثیرات در سراسر جهان طنین انداز شود ، زیرا ایالات متحده یکی از بزرگترین صادرکنندگان و واردکنندگان غذاهای دریایی است.

نزدیکتر به خانه ، تقاضا برای رستوران – عامل اصلی هزینه های غذاهای دریایی در ایالات متحده – با قفل شدن رستوران ها عملا از بین رفت. ترافیک بازار غذاهای دریایی نیز به شدت کاهش یافت.

این اثرات در فعالیت های ماهیگیری و آبزی پروری نابرابر بود.

فرولیچ گفت: “سیستم های تولید بزرگ که شبکه های بزرگی دارند بسیار سریع می توانند بچرخند.” “بنابراین اگر آنها نتوانستند در یک مکان بفروشند ، فروش آنها در مکان دیگر راحت تر بود. آنها تأثیر را احساس کردند ، اما نه به اندازه ماهیگیری در مقیاس کوچک ، که پس از آن باید به تقاضای خریداران محلی بستگی داشت.”

به گفته این روزنامه ، غذاهای دریایی منجمد “معمولاً کمتر تحت تأثیر قرار می گیرند”.

تحول جالب توجه ، افزایش عرضه و صادرات غذاهای دریایی بود که باعث تقویت برخی – اما نه همه – تقاضای رستوران ها شد.

فرولیچ ، علاقه مند به اینکه این الگوی مصرف چگونه می تواند تقاضا برای برخی از گونه های خاص را در طول زمان تحت تأثیر قرار دهد ، گفت: “برای ما مشخص نیست که سطح جایگزینی چیست و در دراز مدت به چه معناست ، خصوصاً اینکه مردم در خانه چگونه غذاهای دریایی مصرف می کنند.” آب و هوا.

با توجه به تأثیرات تغییر یافته COVID-19 بر کل صنعت غذاهای دریایی ، محققان می گویند حمایت فدرال در آینده باید در مناطق و زیرمجموعه هایی باشد که “بیشتر تحت تأثیر همه گیری قرار دارند: جوامع وابسته به ماهیگیری ، فرآورده ها و شیلات و پرورش آبزیان که تمرکز آنها بر محصولات تازه “

وایت گفت: “بسیاری از جوامع به ماهیگیری وابسته هستند.” “ماهیگیری برای گردشگری ، برای امرار معاش وجود دارد و بسیاری از جوامع محلی بر روی ماهیگیری متمرکز شده اند. و این فقط ماهیگیری نیست ، بلکه فرآوری ماهی ، همه افراد مختلف درگیر است. اگر یک COVID دارید که دقیقاً هنگامی که می خواهید به ماهیگیری بروید و تمام هزینه های سال خود را بدست می آورید ، ظاهر می شود ، اکنون نمی توانید هیچ یک از این کارها را انجام دهید. “

محققان گفتند که همه گیری برخی از لحظات استرس زنجیره تأمین غذاهای دریایی ایالات متحده را برجسته کرده است. حفظ تنوع زیرمجموعه ها در صنعت غذاهای دریایی – مانند عملیات محلی کوچک و همچنین فعالیت های گسترده ماهیگیری – کل سیستم را در برابر ضربه مقاوم می کند.

وایت گفت: “اگر غذاهای دریایی محلی دارید ، اگر آبزی پروری و ماهیگیری دارید ، اگر مقیاس کوچک و بزرگ دارید ، کمی پایدارتر است.”

این مطالعه اولین مطالعه ای است که توسط انبوه داده های جمع آوری شده توسط محققان ایجاد شده است. یک مطالعه موازی در مجله Marine Policy منتشر خواهد شد ، که بررسی می کند چگونه سیاست ها ، به ویژه قوانین فدرال دریایی و دستورات اجرایی ، می توانند از حاکمیت یکپارچه و تنوع بخش غذاهای دریایی ایالات متحده پشتیبانی کنند. محققان امیدوارند که این اطلاعات به بازسازی صنعت پرچمدار غذاهای دریایی کمک کند تا در برابر شوک های آینده ، از جمله اثرات تغییر اقلیم ، مقاومت بیشتری داشته باشند.

“با توجه به اینکه دستورالعمل ها و قوانین جدید در مورد شیلات و آبزی پروری در سطح COVID-19 در سطح ملی و ملی معرفی شده است ، ما این فرصت را داریم که واقعاً در مورد اهداف و اهداف واقعی فکر کنیم. وقتی سیستم دوباره خراب شود ، “فرلیچ گفت. – چون این اتفاق خواهد افتاد.

###

تحقیقات در این مطالعه نیز توسط Richard C. Cottrell از UCSB انجام شده است. جسیکا A. گپارت از دانشگاه آمریکایی ، شاخه Trev A. از دانشگاه واشنگتن ، Rahul Agraval Bejarano از دانشگاه میشیگان و جولیا K. Baum از دانشگاه Victoria

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر