[ad_1]

تصویر

تصویر: بزرگترین مطالعه در مورد تأثیر COVID-19 در صنعت غذاهای دریایی ایالات متحده نشان می دهد که پرورش دهندگان ماهی می توانند بدون کمک های دولتی بیشتر از آنجا دور شوند یا شکم خود را بالا ببرند. تجارت ماهانه غذاهای دریایی تازه کاهش یافته است … بیشتر

اعتبار: US DOE

بر اساس بزرگترین مطالعه COVID در زمینه شیلات آمریکا ، که نشان می دهد تولیدکنندگان ماهی آمریکایی ممکن است دچار تزلزل شوند – یا شکم خود را بالا ببرند – بدون کمک دولت بیشتر ، این بیماری همه گیر به صنعت غذاهای دریایی آسیب می رساند.

صادرات ماهانه غذاهای دریایی تازه نسبت به سال قبل به 43٪ کاهش یافت ، در حالی که واردات ماهانه به 37٪ کاهش یافت و در بعضی از ماهها میزان صید 40٪ بود ، طبق یک مطالعه جدید به رهبری دانشگاه ورمونت. ماهی و ماهیگیری مجله

در شش ماه اول سال 2020 ، کل صادرات غذاهای دریایی به ایالات متحده 20 درصد و واردات 6 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است. با افزایش محدودیت در برخورد با COVID-19 ، ضررهای بیشتر احتمالاً وجود دارد.

نویسنده اصلی این مقاله گفت: “غذاهای دریایی بیش از بسیاری از صنایع تحت تأثیر قرار می گیرند ، زیرا بسیاری از شرکت های ماهیگیری به خریداران رستوران اعتماد زیادی دارند که با شروع پروتکل های بهداشتی لازم خشک می شوند.” ایستون وایت از دانشگاه ورمونت. “رستوران ها به طور معمول حدود 65 درصد هزینه حمل و نقل ایالات متحده را تشکیل می دهند.”

در این زمینه ، بیش از یک میلیون دریانورد آمریکایی به طور منظم بیش از 4 میلیارد دلار صادرات سالانه تولید می کنند که بیشتر آن در خارج از کشور پردازش می شود و دوباره به ایالات متحده وارد می شود.

در حالی که داده های غذاهای دریایی اغلب جمع آوری می شوند – یا بیشتر – محققان از روش های ابتکاری برای تعیین سریع تأثیر همه گیری در ماهیگیری استفاده می کنند. کنگره ایالات متحده داده های اولیه را از نظرسنجی ماه سپتامبر دریافت کرد.

با آغاز محاصره در چین ، تقاضای واردات ایالات متحده به شدت کاهش یافت. از ماه مارس ، تقاضای اینترنت برای رستوران های غذاهای دریایی آمریکایی بیش از 50 درصد کاهش یافته و میزان تردد عابران پیاده در بازارهای غذاهای دریایی 30 درصد کاهش یافته است.

سیاستمداران می توانند تصمیم بگیرند “چه کسی زنده می ماند”

کمک به ماهیگیری به آهستگی انجام می شود ، تا حدی به دلیل این که بیماری های همه گیر در حال حاضر دلیل معتبری برای شکست ماهیگیری یا فاجعه در نظر گرفته نشده اند. قانون CARES 300 میلیون دلار برای این بخش در نظر گرفته است.

حتی با افزایش تقاضا برای مواد غذایی دریایی ، که از ماه مارس تا آوریل برای جستجوهای Google 460٪ افزایش یافته است ، برخی از تولیدکنندگان بدون کمک دولت قادر به بهبودی نیستند.

وایت که برنده COVID-19 برای بودجه تحقیقاتی موسسه UVM’s Gund برای محیط زیست شد ، گفت: “غذاهای دریایی یک کار فصلی است.” “اگر فصلی از مارس تا ژوئن داشته باشید و تا سال آینده نتوانید بودجه دریافت کنید ، ممکن است مجبور شوید که دست از تلاش بردارید. حمایت سیاستمداران تصمیم می گیرد که کدام تولیدکنندگان می توانند زنده بمانند.”

محققان گفتند که این کمک باید در مناطقی که ماهیگیری سهم نامتناسبی از اقتصاد را شامل می شود ، از جمله ماین ، آلاسکا ، لوئیزیانا و واشنگتن و همچنین شیلات قبیله ای باشد.

نویسنده همکار گفت: “بازارهای خارجی نقش مهمی در بخش غذاهای دریایی ایالات متحده دارند ، اما وابستگی به صادرات باعث می شود که بخشهایی از این بخش در معرض این شوک های جهانی قرار بگیرند.” جسیکا گپارت از دانشگاه آمریکایی. “متنوع سازی بخش با ایجاد شبکه های محلی و آموزش مصرف کنندگان می تواند به ایجاد انعطاف پذیری در برابر شوک های آینده کمک کند.”

ماهیگیری داده ها

وایت و تیم تحقیق می دانستند که سنجش تأثیر همه گیری در ماهیگیری برای توزیع حمایت های دولتی ضروری است ، اما آمار در دسترس اغلب سالها طول می کشد تا در دسترس باشد.

وایت گفت: “اطلاعات روزانه یا هفتگی جمع آوری می شود ، اما اغلب با دست در دفترچه خاطرات ماهیگیران ثبت می شود.” “اطلاعات باید پردازش و به یک پایگاه داده تبدیل شده و تأیید شود قبل از اینکه محققان و رهبران دولت تصویری کلی بدست آورند.”

در این مطالعه از منابع داده های سنتی و جدید ، از گزارش های شیلات NOAA و داده های آداب و رسوم فدرال ، گرفته تا داده های مکان ناشناس شبکه که به محققانی که COVID-19 را مطالعه می کنند ، و یک پایگاه داده جامع از اخبار و روند ایجاد شده توسط دانشجویان ، استفاده شده است. از UVM – ردیابی تأثیر همه گیر بر ماهیگیری ، از تعطیلی گیاهان و شیوع بیماری تا محدودیت سفر به غذاهای دریایی.

تغییر الگوی مصرف

در حالی که کاهش میزان صید و تجارت بین المللی بسیار روشن بود ، وایت گفت برخی از تولیدکنندگان غذاهای دریایی راه هایی برای سازگاری پیدا کرده اند.

برنامه های ماهیگیری تحت حمایت جامعه با وب سایت هایی مانند Local Catch (https: //موتور جستجوصید محلی.سازمان /) کمک به مصرف کنندگان در خرید غذاهای دریایی تازه که ممکن است قبلاً در رستوران ها یا بازارها فروخته شده باشد.

با این حال ، پخت و پز در منزل جایگزین فروش غذاهای دریایی در رستوران نخواهد شد. این نویسنده همکار می گوید: “بیشتر افرادی که در خانه آشپزی می کنند به سختی می خواهند گونه های دریایی ماین تازه را برای خود یا خانواده خود بپزند ، بنابراین انواع گونه های مصرف شده در حال تغییر است.” هالی فرلیچ از دانشگاه کالیفرنیا ، سانتا باربارا.

این تغییرات در مصرف غذاهای دریایی ممکن است در اینجا باقی بماند ، به خصوص که موارد COVID جهانی در حالی که تولیدکنندگان به دنبال راه هایی برای فروش بیشتر محصولات خود در کشور هستند ، بیشتر می شود.

###

محققان عبارتند از: ایستون وایت (دانشگاه ورمونت) ، هالی فرلیچ و ریچارد کوتلل (دانشگاه کالیفرنیا ، سانتا باربارا) ، جسیکا گپارت (دانشگاه آمریکایی) ، واحد ترور (دانشگاه واشنگتن) ، رهول آگروان بجارانو و جولیا باوم (دانشگاه ویکتوریا).

این مطالعه بودجه ای را برای تحقیقات سریع COVID-19 از موسسه محیط زیست گوند در UVM دریافت کرد.

بررسی کامل را بخوانید.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر