[ad_1]

تطبیق قیمت تنها دلیل خوب بودن جفت صدف و شامپاین نیست. طبق تحقیقی که امروز توسط دانشگاه کپنهاگ منتشر شده است ، هم افزایی غیرمعمول امامی باعث می شود ترکیبی از حباب های ساخته شده از مخمر و نرم تنان تازه تصادفی باشد که در آسمان برای برخی ساخته شده است. از قضا دانش جدید می تواند به ما کمک کند تا در آینده سبزیجات بیشتری مصرف کنیم.

صدف و شامپاین یک جفت شدن کامل محسوب می شوند. اکنون محققان دپارتمان علوم غذایی دانشگاه کپنهاگ طعم دهنده هایی در تعدادی از شامپاین ها و انواع صدف دانمارکی پیدا کرده اند که برای اولین بار توضیح علمی در مورد چرایی تکمیل این دو ماده غذایی به خوبی ارائه می دهد.

“پاسخ باید در اصطلاح طعم امامی یافت شود ، که همراه با شیرین و نمک یکی از پنج طعم اصلی است که توسط جوانه های چشایی انسان قابل توجه است. بسیاری از مردم امامی را با طعم گوشت مرتبط می کنند. اما اکنون متوجه شدیم که در صدف و شامپاین ، “پروفسور اوله جی موریتسن ، از گروه علوم غذایی در UCPH ، گفت.

در شامپاین ، سلول های مخمر مرده به طرز قابل توجهی به طعم امامی (گلوتامات) کمک می کنند. در مورد صدف ها ، امامی از عضلات نرم تنان (نوکلئوتیدها) خارج می شود.

“غذا و نوشیدنی وقتی باعث ایجاد هم افزایی ذهن از ترکیبات گلوتامات و نوکلئوتیدهای خاص می شوند ، جفت می شوند. شامپاین و صدف ها یک اثر ویژه هم افزایی ایجاد می کنند که طعم شامپاین را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد. علاوه بر این ، شامپاین در ایجاد تأثیر کلی ، به عنوان مثال ، اسیدیته و حباب های آن نقش دارد. این امر هماهنگی این دو ماده غذایی را توضیح می دهد. “، دانشجوی دکترا ، شارلوت وینتر اشمید ، نویسنده اصلی مطالعه ، توضیح می دهد.

این می تواند باعث شود مردم سبزیجات بیشتری مصرف کنند

این استاد دانشگاه علاوه بر مثال مجلل صدف و شامپاین ، ژامبون و پنیر ، تخم مرغ و بیکن و گوجه فرنگی و گوشت را به عنوان همراهی غذایی با هم افزایی ذهن بیان می کند.

استاد معتقد است که این هم افزایی و طعم و مزه برای ما انسانها در انتخاب غذا مهم است. به گفته وی ، ما از نظر تکاملی برای هوس ذهن رمزگذاری شده ایم ، زیرا این نشانه ای از غذاهای غنی از پروتئین است که برای بدن ما مهم است.

برنامه نویسی ممکن است مسئول کاهش اشتیاق ما در خوردن سبزیجات بی فکر باشد.

“درک اصل امامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است زیرا می تواند به ما در خوردن سبزیجات بیشتر کمک کند. با دانستن هم افزایی امامی ، می توانیم هر سبزیجات را خوشمزه کنیم. و من قاطعانه معتقدم که اگر می خواهیم افراد بیشتری سبزیجات بیشتری بخورند ، برای مقابله با این واقعیت که سبزها فاقد ذهن هستند ، “می گوید اوله جی موریتسن.

صدف های محلی و شامپاین قدیمی

برای بهترین ترکیب صدف های کریسمس و شامپاین ، پروفسور موریتسن صدف های محلی دانمارکی Limfjord و شامپاین قدیمی را ارائه می دهد.

“با ردیابی صدف های تخت از Limfjord و متأسفانه یک بطری شامپاین قدیمی که کمی گران تر است ، بیشترین پول را برای بهترین تجربه و طعم به دست می آورد. دوره های شامپاین قدیمی دارای سلول های مخمر مرده بیشتری هستند که صدفهای لنفورد حاوی مقادیر زیادی موادی هستند که امامی را هم افزایی می کنند و با این وجود ، در خرید صدف های مهاجم اقیانوس آرام که در همان منطقه با گونه های بومی Lympjord ما جمع آوری شده اند ، دریغ نکنید. همانطور که مطالعه نشان می دهد ، هم افزایی امامی را با شامپاین به اشتراک بگذارید. “می گوید موریتزن

این مطالعه در گزارش های علمی و توسط شارلوت وینتر اشمیت ، کارستن اولسن و اوله جی موریتزن از گروه علوم غذایی در دانشگاه کپنهاگ انجام شد

حقایق:

  • در این تحقیق ، محققان انواع شامپاین ها را به همراه صدف های موجود در Lympjord و صدف های اقیانوس آرام مورد بررسی قرار دادند. این مطالعه برای اولین بار توضیحی علمی در مورد اینکه چرا صدف و شامپاین به خوبی جفت می شوند یادداشت می کند.
  • به عنوان مثال ، ترکیبی از اسید آمینه گلوتامیک اسید و نوکلئوتیدهای حاصل از تجزیه ماهیچه های ماهی ، نرم تنان و پوسته ها است که به طور قابل توجهی طعم ذهن را بهبود می بخشد.
  • طعم امامی با اتصال همزمان نمک (گلوتامات) یک آمینو اسید آزاد (اسید گلوتامیک) همراه با نوکلئوتیدها به گیرنده امامی ، واقع در جوانه های چشایی زبانهای ما و در حفره دهان بدست می آید.

###

مخاطب:

اوله جی موریتسن

استاد

گروه علوم غذایی

نامه: ole.mouritsen@food.ku.dk

شارلوت وینتر اشمیت

دانشجوی دکتری

گروه علوم غذایی

نامه: charlotte.vinther@food.ku

مایکل اسکوف جنسن

روزنامه نگار

دانشکده علوم

تلفن همراه: + 45 93 56 58 97

msj@science.ku.dk

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir