[ad_1]

تصویر

تصویر: کاتارینا رندیرو ، استاد علوم غذایی دانشگاه بیرمنگام دریافت که فلاوانولهای کاکائو اکسیژن رسانی و دانش مغز را در بزرگسالان سالم بهبود می بخشد بیشتر

اعتبار: عکس توسط کاتارینا رندیرو تهیه شده است

CHAMPAGNE، Illinois – محققان در این مجله گفتند: مغز بزرگسالان سالم از یک چالش عروقی خفیف سریعتر بهبود می یابند و در آزمایشات پیچیده عملکرد بهتری دارند. گزارش علمی. در این مطالعه ، 14 نفر از 18 شرکت کننده پس از مصرف فلاوانول ، این پیشرفت ها را مشاهده کردند.

کاترین رندیرو ، محقق و محقق گفت استاد تغذیه در دانشگاه بیرمنگام ، که رهبری این مطالعه را با دانشگاه ایلینوی در اوربانا شامپاین ، استادان روانشناسی مونیکا فابیانی و گابریل گراتون بر عهده دارد.

رندیرو گفت: “فلاوانول ها مولکول های کوچکی هستند که در بسیاری از میوه ها و سبزیجات و همچنین کاکائو یافت می شوند.” “آنها به میوه ها و سبزیجات رنگ روشن می دهند و شناخته شده اند که از عملکرد عروقی بهره مند می شوند. ما می خواستیم بدانیم که آیا فلاونول برای عروق مغز نیز مفید است یا خیر و یا اینکه این می تواند بر عملکرد شناختی تأثیر مثبت بگذارد.”

این تیم بزرگسالان غیر سیگاری را بدون بیماری های شناخته شده مغزی ، قلبی ، عروقی یا تنفسی استخدام کردند ، با این استدلال که هر گونه اثر مشاهده شده در این جمعیت شواهد محکمی را در اختیار شما قرار می دهد که فلاوانول های رژیم غذایی می توانند عملکرد مغز را در افراد سالم بهبود بخشند.

تیم تحقیق 18 شرکت کننده را قبل از مصرف فلاوانول کاکائو و در دو آزمایش جداگانه مورد آزمایش قرار داد ، یکی در آن افراد کاکائوی غنی از فلاوانول دریافت کردند و دیگری در آن کاکائو فرآوری شده با مقادیر بسیار پایین فلاوانول مصرف کردند. نه شرکت کنندگان و نه محققان نمی دانستند که کدام نوع کاکائو در هر آزمایش مصرف شده است. این طراحی دو سو کور اجازه نمی دهد انتظارات محققان یا شرکت کنندگان بر نتایج تأثیر بگذارد.

حدود دو ساعت پس از مصرف کاکائو ، شرکت کنندگان هوا را با 5٪ دی اکسید کربن – حدود 100 برابر بیشتر از غلظت طبیعی هوا – تنفس کردند. گراتون گفت ، این یک روش استاندارد در القای عروق مغزی برای تعیین میزان پاسخ آن است.

وی گفت: بدن معمولاً با افزایش جریان خون در مغز پاسخ می دهد.

وی گفت: “این اکسیژن بیشتری وارد بدن می کند و همچنین به مغز اجازه می دهد تا دی اکسید کربن بیشتری را از بین ببرد.”

تیم با استفاده از طیف سنجی نزدیک به مادون قرمز ، تکنیکی که از نور برای گرفتن تغییرات جریان خون در مغز استفاده می کند ، اکسیژن رسانی را در قشر پیشانی ، یک منطقه مغزی که نقشی اساسی در برنامه ریزی ، تنظیم رفتار و تصمیم گیری دارد ، اندازه گیری می کند.

فابیانی گفت: “این به شما این امکان را می دهد كه میزان محافظت مغز از دی اکسید کربن اضافی را اندازه گیری کنید.”

محققان همچنین شرکت کنندگان را با وظایف پیچیده ای که نیاز به مدیریت نیازهای متضاد یا متضاد داشتند ، به چالش کشیدند.

محققان دریافتند ، اکثر شرکت کنندگان پس از قرار گرفتن در معرض فلاوانول های کاکائو ، واکنش اکسیژن رسانی مغزی قوی تر و سریع تری داشتند.

رندیرو گفت: “حداکثر میزان اکسیژن رسانی در کاکائو با فلاوانول بالا بیش از سه برابر بیشتر از کاکائو با فلاوانول کم بود و واکنش اکسیژن رسانی حدود یک دقیقه سریعتر بود.”

پس از بلعیدن فلاوانولهای کاکائو ، شرکت کنندگان همچنین در چالش برانگیزترین تستهای شناختی عملکرد بهتری داشتند و مشکلات را به درستی 11 درصد سریعتر از ابتدا یا هنگام مصرف کاکائو با فلاوانولهای کاهش یافته حل می کردند. با این وجود ، هیچ تفاوتی قابل اندازه گیری در انجام کارهای آسانتر وجود نداشت.

رندیرو گفت: “این نشان می دهد که فلاوانول ها فقط می توانند در حین انجام کارهای شناختی که چالش برانگیزتر هستند ، مفید باشند.”

محققان دریافتند ، شرکت کنندگان در پاسخ های خود به فلاوانول های کاکائو متفاوت بودند.

رندیرو گفت: “اگرچه بیشتر افراد فلاوانول مصرف می كردند ، اما گروه كوچكی این دارو را مصرف نمی كردند.” از 18 آزمودنی مورد مطالعه ، چهار نفر تفاوت مهمی در پاسخ به اکسیژن رسانی مغز پس از مصرف فلاوانول نداشتند و همچنین عملکرد آزمون آنها بهبود نیافته است.

رندیرو گفت: “از آنجا که این چهار شرکت کننده قبلاً بیشترین واکنش اکسیژن را داشتند ، این ممکن است بدان معنی باشد که کسانی که از قبل کاملاً توانایی دارند ، فضای کمی برای پیشرفت دارند.” “به طور کلی ، یافته ها نشان می دهد که بهبود فعالیت عروقی پس از قرار گرفتن در معرض فلاوانول با بهبود عملکرد شناختی مرتبط است.”

###

فابیانی و گراتون از شرکت های وابسته موسسه علوم و فنون پیشرفته بکمن در U.

کمک هزینه بذر دانه های بیرمنگام-ایلینوی و موسسه ملی پیری از این مطالعه حمایت کردند.

یادداشت های سردبیر:

برای تماس با مونیکا فابیانی ، به mfabiani@illinois.edu ایمیل ارسال کنید.

برای تماس با گابریل گراتون ، یک ایمیل به grattong@illinois.edu ارسال کنید.

برای رسیدن به Katarina Rendeiro ، یک ایمیل به c.rendeiro@bham.ac.uk ارسال کنید.

گزارش “فلاوانول های رژیم غذایی باعث بهبود اکسیژن رسانی و شناخت قشر مغز در بزرگسالان سالم می شوند” از U. of the News News Bureau در دسترس است.
news@illinois.edu

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر