[ad_1]

طی دهه گذشته ، تقاضای فزاینده فندق در صنایع غذایی با گسترش عرضه متناظر در سراسر جهان برآورده نشده است. بیشتر باغهای تجاری فندق در سراسر جهان به طور سنتی در چند منطقه منتخب متمرکز می شوند: در واقع ، بیش از نیمی از تولید فندق جهان در ترکیه متمرکز است و پس از آن ایتالیا ، اورگان و آذربایجان قرار دارند.

تقاضای فزاینده برای آجیل و ایجاد تنوع لازم در تولید ، بر تولید در مناطق اضافی مناسب برای پرورش فندق در سراسر جهان تأکید دارد. با این حال ، مناطق جدید مناسب برای پرورش فندق باید با دقت در نظر گرفته شود نه تنها شرایط آب و هوایی فعلی بلکه آب و هوای آینده ، تغییرات آن و تأثیرات پیش بینی شده به منظور تأمین نیازهای گرمایی و آبی رشد فندق. فندق و توسعه.

با توجه به ماهیت طولانی مدت سرمایه گذاری مورد نیاز برای ایجاد باغ های جدید – حدود 10 سال پس از کاشت قبل از تولید کامل – و با توجه به تغییرات جهانی که در آینده انتظار می رود ، مشاغل و تصمیم گیرندگان نیاز به حمایت از دنیای تحقیق در تعیین استراتژی های درست.

علوم اقلیمی می توانند ارزیابی مقدماتی از روند تولید آینده را ارائه دهند ، بنابراین امکانات آینده فندق را برجسته می کنند. این مورد در مورد استرالیا انجام شد ، جایی که افزایش واردات فندق بیش از 60 درصد از سال 1992 تا 2015 بر لزوم افزایش تولید داخلی با ایجاد مزارع فندق جدید تأکید داشت.

به منظور كمك به مقامات خصوصي و دولتي در توسعه برنامه هاي سرمايه گذاري جديد و تشويق قوانيني براي ترويج كشت فندق در استراليا ، يك تيم بين المللي از محققان تحقيقي تحت عنوان “تاثير تغييرات آب و هوا بر فن شناسي و توليد فندق در استراليا “، تازه وارد شد سیستم های کشاورزی روزنامه و ساخته شده با کمک و مشارکت بخش فندق Ferrero Group. این مطالعه برای اولین بار با استفاده از مجموعه ای از الگوهای گردش منطقه ای مرتبط با چهار مدل جهانی آب و هوا ، تأثیرات پیش بینی شده تغییرات آب و هوایی بر عملکرد و تولید فندق را در منطقه وسیعی از جنوب شرقی استرالیا ارزیابی می کند.

نتایج حاصل از توافق قوی بین مدل ها را نشان می دهد. انتظار می رود که تأثیر تغییرات اقلیمی بر روی کشت فندق باعث افزایش عملکرد در آینده نزدیک (2020-2039) شود ، از 18 تا 52 درصد در سواحل جنوب شرقی استرالیا. اثرات تغییرات آب و هوایی هنوز در مناطق دیگر نامشخص است: در حالی که کل منطقه تجزیه و تحلیل انتظار می رود در طی بیست سال آینده گرم شود ، هنوز هیچ توافقی بین مدل های آب و هوایی در مورد تغییرات بارش آینده و میزان افزایش دما در سایر مناطق کشت و اقلیم داخلی وجود ندارد. . بنابراین ، پتانسیل تولید فندق با توجه به مدل مورد بررسی متفاوت است و احتمالاً عملکرد در داخل پایدار خواهد ماند یا کاهش می یابد ، اگرچه برخی از مدل ها افزایش عملکرد را پیش بینی می کنند.

استفانو ماتریا و آنتونیو ترابوکو ، محققان CMCC که در مقاله همکاری داشتند ، تأیید کردند: “این مطالعه اولین گام مهم برای ارزیابی احتمالات واقعی رشد فندق در استرالیا است.” “با این وجود ، برای تأیید بیشتر این نتایج ، نیاز به آزمایشات میدانی اضافی وجود دارد و برای بهینه سازی تصمیم گیری در مورد محل شروع رشد فندق ، بسیاری از م componentsلفه های سیاسی اجتماعی دیگر باید مورد بررسی قرار گیرند. به عنوان مثال ، در این منطقه ، منابع آب تحت مقررات و محدودیت های پیچیده ای برای استفاده از كشاورزی هستند ، اما اگر علاوه بر اثرات تغییر اقلیم ، استفاده از سیستم های آبیاری را نیز در نظر بگیریم ، نتایج متفاوت خواهد بود. “

###

برای اطلاعات بیشتر:

Prakash K. Jha ، Stefano Materia ، Giovanni Zizzi ، Jose Maria Costa-Saura ، Antonio Trabuco ، Jason Evans ، Simone Bregalio ، تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی و تولید فندق در استرالیا ، سیستم های کشاورزی، جلد 186 ، ژانویه 2021 ، 102982 ، https: //بیا دیگه.سازمان /101016 /جچابک2020102982

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir

ایندکسر