[ad_1]

تصویر

تصویر: مهندسان صنایع غذایی در برزیل و فرانسه ژل هایی را بر پایه نشاسته اصلاح شده برای استفاده به عنوان “جوهر” برای تولید مواد غذایی و مواد جدید از طریق تولید مواد افزودنی تولید کرده اند بیشتر

اعتبار: Bianca C. Maniglia / USP

اکنون می توان با چاپگر سه بعدی ، به طور بالقوه محصولی را تهیه کرد که از نظر طعم ، بافت ، قیمت ، راحتی و تغذیه با ترجیحات مصرف کننده مطابقت دارد. در آینده نزدیک امکان تولید غذاهایی با اشکال ، بافت ، طعم و رنگ های سفارشی وجود دارد که به عنوان مثال برای کودکان و سالخوردگان جذاب و سالم تلقی می شود.

گروهی از محققان دانشگاه سائوپائولو در کالج کشاورزی لوئیز دو کی روش (ESALQ-USP) برزیل ، با همکاری همکاران خود از فرانسه در کالج دامپزشکی نانت آتلانتیک ، علوم و مهندسی مواد غذایی (Oniris) و موسسه ملی تحقیقات روستایی اقتصاد ، غذا و محیط زیست (INRAE) ، گامهایی را برای دستیابی به این هدف برداشته اند. آنها هیدروژل ها را بر اساس نشاسته اصلاح شده برای استفاده به عنوان “جوهر” در چاپ مواد غذایی سه بعدی تولید می کنند.

آخرین نتایج این پروژه با حمایت FAPESP (بنیاد تحقیقاتی سائو پائولو) در ژورنال منتشر شده است تحقیقات بین المللی غذا. “در طی چند سال گذشته ، ما فن آوری های مختلفی برای اصلاح نشاسته و تولید ژل هایی با ویژگی های ایده آل برای استفاده به عنوان” جوهر “برای تولید مواد غذایی از طریق چاپ سه بعدی ایجاد کرده ایم” ، به Agência FAPESP گفت.

اولین ژل های تولید شده توسط محققان بر پایه نشاسته کاساوا بود. آنها خود روشی را كه برای اصلاح ساختار و خصوصیات نشاسته ازن در طی یك پروژه قبلی مورد استفاده قرار گرفته بود كه توسط FAPESP نیز پشتیبانی می شد ، توسعه دادند.

آنها با اعمال تخلیه الكتریكی به اکسیژن ، آزاد سازی گاز در ظرفی با مخلوط آب و نشاسته كاساوا در حالت تعلیق ، و خشك كردن مخلوط با برداشتن آب ، ازن تولید می كنند. نتیجه نشاسته اصلاح شده است.

از طریق جنبه های مختلف فرآیند ، مانند غلظت ازن ، دما و زمان ، آنها توانستند ژل هایی با خواص مختلف از نظر قوام صحیح برای استفاده در چاپ سه بعدی بدست آورند.

آگوستو گفت: “كنترل شرایط به ما اجازه می دهد كه ژل های ضعیف تری را برای سایر كاربردها و ژل های سخت تر به دست آوریم ، كه برای چاپ سه بعدی ایده آل هستند زیرا بدون نشت یا از دست دادن رطوبت ، فرم ساختار چاپی را حفظ می كنند.”

در دو سال گذشته ، محققان روش دیگری برای اصلاح نشاسته ایجاد کرده اند. این شامل گرم كردن خشك كاكاوا و نشاسته گندم در اجاق گاز هنگام كنترل دما و هوا است.

با استفاده از روش جدید ، آنها همچنین موفق به بدست آوردن ژلهایی بر اساس نشاسته اصلاح شده شدند كه قابلیت چاپ بهینه را نشان می دهد ، كه به عنوان توانایی ساختن یك جسم سه بعدی از طریق تولید مواد افزودنی (رسوب لایه به لایه) و حفظ ساختار آن پس از چاپ تعریف می شود. عملیات حرارتی خشک همچنین امکان بافت نمونه های چاپ شده بر اساس هیدروژل نشاسته گندم را گسترش می دهد.

آگوستو گفت: “ما با هر دو روش نتایج خوبی گرفتیم. استفاده از آنها در مقیاس صنعتی ساده ، ارزان و آسان است.”

نمونه های ژل نشاسته کاساوا و گندم در Oniris و INRAE ​​فرانسه از طریق پروژه توسعه ژل های مبتنی بر نشاسته برای چاپ سه بعدی ، که توسط آژانس نوآوری منطقه ای Pays de la Loire تحت برنامه ای تحت عنوان ” غذا 4 فردا “.

از طریق مشارکت با دانشمندان فرانسوی ، محقق ESALQ-USP ، بیانکا چیگراتو مانیگلیا ، یک مطالعه دکتری را در Oniris و INRAE ​​انجام داد ، با استفاده از ازن و تکنیک های گرمایش خشک ، ژل های تولید شده روی نشاسته گندم و نشاسته گندم را برای چاپ سه بعدی مواد غذایی تولید کرد.

این تکنیک ها با همکاری سایر محققان در گروه تحقیقات مهندسی فرآیند ESALQ-USP (Ge²P) توسعه یافته است.

مانیلیا گفت: “تجربه ترکیبی همه محققان درگیر در این پروژه به ما امکان می دهد ژل هایی با قابلیت چاپ بهتر بدست آوریم ، که منجر به غذاهای با شکل ، تعریف و بافت بهتر می شود که پارامترهای اصلی قابل قبول بودن محصول هستند.”

مواد جدید

اکنون گروه ESALQ-USP قصد دارد روش ها و منابع اصلاح دیگری را برای تولید ژل های چاپ سه بعدی مواد غذایی کشف کند. ESALQ-USP اخیراً یک چاپگر سه بعدی خریداری کرده است که از آن برای ایجاد ساختارهای ساخته شده با ژل های جدید استفاده خواهد کرد.

از ژلهای ساخته شده از نشاسته گندم و کاساوا می توان برای چاپ چیزهایی غیر از مواد غذایی مانند محصولات پزشکی ، از جمله کپسول های دارویی و مواد مغذی استفاده کرد – غذاهایی که نه تنها برای تغذیه بلکه برای تأمین فواید سلامتی نیز طراحی شده اند.

آگوستو گفت: “ما امکان تولید مواد غذایی را از طریق چاپ سه بعدی و تولید مواد سفارشی نشان داده ایم. اکنون قصد داریم برنامه ها را گسترش دهیم و سایر مواد اولیه را آزمایش کنیم.”

###

درباره بنیاد تحقیقات سائو پائولو (FAPESP)

بنیاد تحقیقاتی سائو پائولو (FAPESP) یک نهاد عمومی است که مأموریت آن حمایت از تحقیقات در تمام زمینه های دانش با اعطای بورسیه ، بورسیه و بورس تحصیلی به محققان مرتبط با موسسات آموزش عالی و تحقیقاتی در ایالت سائو پائولو ، برزیل است. . FAPESP آگاه است که بهترین تحقیق را فقط می توان با همکاری با بهترین محققان در سطح بین المللی انجام داد. بنابراین این شرکت با آژانس های تأمین بودجه ، آموزش عالی ، شرکت های خصوصی و سازمان های تحقیقاتی در کشورهای دیگر معروف به کیفیت تحقیقات خود مشارکت هایی را ایجاد کرده و دانشمندان را که از کمک های مالی خود تأمین می شوند ، برای توسعه بیشتر همکاری های بین المللی تشویق می کند. می توانید در مورد FAPESP در http: // www بیشتر بیاموزید.fapespنه /که در و به خبرگزاری FAPESP به آدرس http: // www مراجعه کنید.آژانس.fapespنه /که در برای به روز بودن در مورد آخرین پیشرفت های علمی ، FAPESP به شما کمک می کند تا از طریق برنامه های متعدد ، جوایز و مراکز تحقیقاتی خود به موفقیت برسید. همچنین می توانید در خبرگزاری FAPESP به آدرس http: // agencia مشترک شوید.fapespنه /اشتراک در.

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir