[ad_1]

تصویر

تصویر: با تجزیه و تحلیل پروتئین ها و بلوک های سازنده اسید آمینه آنها ، محققان دریافتند که حیوانات حساس به ویروس چندین مورد مشترک دارند. آنها دو حالت آمینوسیستئین دارند بیشتر

اعتبار: جاسوندر سینگ

چه عواملی باعث آسیب پذیری سالمندان و افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای در برابر COVID-19 می شود؟ طبق مطالعه جدیدی که توسط محققان دانشگاه مک گیل انجام شد ، می توان شواهد را در پروتئین های دخیل در شروع عفونت یافت ، زیرا ویروس به سلول های میزبان حیوانات مختلف متصل می شود. اکسیداسیون سلولی بیشتر همراه با پیری و بیماری ها ممکن است توضیح دهد که چرا افراد مسن و افراد مبتلا به بیماری های مزمن به طور مکرر و شدیدتری آلوده می شوند.

بیش از 60 میلیون نفر آلوده شده اند و حدود 1.5 میلیون نفر به دلیل COVID-19 جان خود را از دست داده اند. این ویروس اقتصاد و زنجیره های تأمین غذا در سراسر جهان را مختل می کند. درک اینکه چرا برخی از حیوانات آلوده می شوند و برخی دیگر نمی توانند کلید باز کردن درمان ها و روش های درمانی جدید باشد. در مطالعه ای که در مجله بیوتکنولوژی محاسباتی و ساختاری منتشر شده است ، محققان توالی پروتئین موجود ویروس و گیرنده های میزبان را در ادویه جات مختلف تجزیه و تحلیل کردند تا دلیل آن را بفهمند.

“ما می دانیم که این ویروس می تواند انسان ، گربه ، سگ و سرخک را آلوده کند ، اما گاو و خوک را آلوده نمی کند. COVID-19 همچنین بزرگسالان و افراد مبتلا به بیماری های جدی را شدیدتر از افراد جوان و سالم تحت تأثیر قرار می دهد. “، استاد مک گیل ، جاسوندر سینگ ، می گوید.

این مطالعه توسط یک تیم چند رشته ای از دانشمندان به رهبری پروفسور سینگ انجام شده است. این تیم شامل پروفسور راجیندر ذیندسا (دانشگاه مک گیل) ، پروفسور بالجیت سینگ (دانشگاه کلگری) و پروفسور ویکرام میسرا (دانشگاه ساسکاچوان) است.

چگونه COVID-19 سلول ها را آلوده می کند

هنگامی که در یک سلول میزبان قرار گرفت ، ویروس مکانیسم متابولیک سلول را برای تکثیر و گسترش ربوده است. خوشه های پروتئینی ویروس به یک گیرنده پروتئین در سطح سلول میزبان به نام ACE2 متصل می شوند و غشاهای اطراف سلول و ویروس را با هم ترکیب می کنند. این فرآیند به ویروس اجازه می دهد تا وارد سلول شده و با ماشین آلات تولید کننده پروتئین خود نسخه های جدیدی از خود بسازد. سپس نسخه ها به سلولهای سالم دیگر آلوده می شوند.

با تجزیه و تحلیل پروتئین ها و بلوک های سازنده اسید آمینه آنها ، محققان دریافتند که حیوانات حساس به ویروس چندین مورد مشترک دارند. حیواناتی مانند انسان ، گربه و سگ دارای دو اسید آمینه سیستئین هستند که یک پیوند دی سولفید ویژه تشکیل می دهند که توسط یک محیط سلول اکسید کننده پشتیبانی می شود. این پیوند دی سولفید یک لنگر برای ویروس ایجاد می کند. راجیندر Dhindsa ، استاد افتخاری زیست شناسی در دانشگاه مک گیل ، گفت: “تجزیه و تحلیل ما نشان می دهد که اکسیداسیون سلولی بیشتر در افراد مسن یا افرادی که دارای شرایط سلامتی همزمان هستند ، آنها را مستعد ابتلا به عفونت ، تکثیر و بیماری شدیدتر می کند.”

در مورد حیوانات مقاوم به ویروس ، مانند خوک و گاو ، یکی از این دو آمینو اسید سیستئین وجود ندارد و نمی توان پیوند دی سولفید ایجاد کرد. در نتیجه ، ویروس نمی تواند به سلول متصل شود.

به گفته محققان ، جلوگیری از تشکیل لنگر ممکن است کلید باز کردن درمان های جدید برای COVID-19 باشد. آنها پیشنهاد می کنند که یک استراتژی ممکن است ایجاد اختلال در محیط اکسیدکننده ای باشد که پیوندهای دی سولفید را دست نخورده نگه می دارد. پروفسور سینگ می گوید: “آنتی اکسیدان ها می توانند با جلوگیری از ورود ویروس به سلولهای میزبان و زنده ماندن پس از آن ، در صورت تشخیص بیشتر عفونت ، از شدت COVID-19 بکاهند.”

در مورد مراحل بعدی ، محققان می گویند از فناوری CRISPR می توان برای ویرایش توالی پروتئین و آزمایش نظریه آنها استفاده کرد. محققان همچنین در حال بررسی سایر پروتئین های نزدیک گیرنده ACE2 هستند که ممکن است ورود ویروس را تسهیل کنند تا ببینند آیا آنها رفتار مشابهی دارند.

###

در مورد مطالعه

“عفونت SARS-CoV2 به طور بالقوه توسط حالت اکسیداسیون و کاهش میزبان تعدیل می شود” توسط جاسویندر سینگ ، راجیندر اس. دیندسا ، ویکرام میسرا و بالجیت سینگ در مجله “بیوتکنولوژی محاسباتی و ساختاری”.

DOI: https: //بیا دیگه.سازمان /101016 /جcsbj202011016

درباره دانشگاه مک گیل

دانشگاه مک گیل در سال 1821 در مونترال ، کبک تاسیس شد و بالاترین رتبه را در دانشگاه پزشکی کانادا دارد. مک گیل به طور مداوم به عنوان یکی از بهترین دانشگاه ها در سطح ملی و بین المللی رتبه بندی می شود. این یک م educationسسه آموزش عالی مشهور در جهان است که فعالیتهای تحقیقاتی دارد ، شامل دو دانشگاه ، 11 دانشکده ، 13 آموزشگاه حرفه ای ، 300 برنامه درسی و بیش از 40،000 دانشجو ، از جمله بیش از 10200 دانشجو است. مک گیل از بیش از 150 کشور در سراسر جهان دانشجویان را به خود جذب می کند ، با 12800 دانشجوی بین المللی 31٪ دانشجویی را به خود اختصاص می دهد. بیش از نیمی از دانشجویان مک گیل مدعی زبان دیگری غیر از انگلیسی هستند ، از جمله تقریباً 19 درصد دانشجویان ما که می گویند فرانسه زبان مادری آنها است.

http: // www.mcgillکه /نسخه /

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir