[ad_1]

تصویر

تصویر: دانشیار کن چالمرز ، دانشگاه آدلاید ، دانه های گلخانه را بررسی می کند بیشتر

اعتبار: دانشگاه آدلاید

همکاری تحقیقاتی بین المللی با مشارکت دانشمندان از م Instituteسسه تحقیقاتی وایت در دانشگاه آدلاید ، تغییرات ژنتیکی جدیدی را در گندم و جو ایجاد کرده است – انگیزه اصلی برای تلاش های جهانی برای رشد سودآورتر انواع گندم و جو.

محققان پروژه 10+ ژنوم گندم ، به رهبری پروفسور کورتیس پوزنیاک (دانشگاه ساسکاچوان ، کانادا) و کنسرسیوم بین المللی تعیین توالی ژن جو ، به رهبری پروفسور نیلز استین (موسسه لایب نیتس برای ژنتیک گیاهی و تحقیقات گیاهی) ، آلمان) ، مجموعه ای از ژنومهای دو غلات را که امروز در ژورنال منتشر شده است توالی داد طبیعت. آنها می گویند با این کار درهای نسل بعدی گندم و جو باز می شود.

کن چالمرز ، دانشیار دانشگاه آدلاید که به همراه همتای کشاورزی خود ، گفت: “گندم و جو از محصولات عمده غذایی در سراسر جهان است ، اما تولید آنها باید به طور چشمگیری افزایش یابد تا نیازهای غذایی آینده را برآورده کند.” و استاد شراب پیتر پیتر لنگریج ، مطالعه را در آدلاید رهبری کرد. “تخمین زده می شود که تولید گندم به تنهایی نیاز به بیش از 50٪ از سطح فعلی تا سال 2050 برای تأمین جمعیت در حال رشد جهان دارد. پروفسور چنگدائو لی از دانشگاه مورداک نیز نقشی اساسی در م Australianلفه استرالیایی دنباله جو ایفا کرد.

مطالعه امروز دانشمندان را به باز کردن مجموعه کامل ژن ها – یا ژنوم های پان – گندم و جو نزدیک می کند. با درک کامل تنوع ژنتیکی در این غلات ، محققان و پرورش دهندگان ابزار لازم را برای تحقق تولید افزایش یافته جهانی لازم خواهند داشت.

پروفسور لنگریج گفت: “پیشرفت در علم ژنتیک باعث تسریع در کشت و بهبود عملکرد و کیفیت محصول از جمله برنج و ذرت شده است ، اما تلاش های مشابه در گندم و جو چالش برانگیزتر بوده است.” “این عمدتا به دلیل اندازه و پیچیدگی ژنوم آنها ، دانش محدود ما در مورد کنترل ژن های اصلی در عملکرد و کمبود داده های مونتاژ ژنوم برای چندین خط مورد علاقه برای پرورش دهندگان است.

“انواع گندم و جو مدر حامل طیف گسترده ای از انواع ژنتیکی و ساختارهای مختلف ژنومی هستند که با صفات مهمی مانند افزایش عملکرد ، مقاومت به خشکی و مقاومت در برابر بیماری در ارتباط هستند.

“این تنوع را نمی توان با یک توالی ژنومی واحد دریافت کرد. فقط با تعیین توالی ژنوم های متنوع و متنوع می توان درک کامل دامنه تنوع ژنتیکی ، ژنوم پان را آغاز کرد.” این دو پروژه بین المللی تنوع بسیاری از گندم و جو را از سراسر جهان ترتیب داده است. م componentلفه آدلاید توسط شرکت تحقیق و توسعه غلات (GRDC) پشتیبانی می شود.

دانشیار گفت: “اطلاعات تولید شده توسط این پروژه های مشترک ، پویایی ساختار ژنوم و تغییرات ژنتیکی پنهان شده این محصولات مهم را نشان داد و نشان داد که چگونه پرورش دهندگان به پیشرفت های چشمگیری در بهره وری دست یافته اند. این کار به تولید نسل های جدید انواع مدرن کمک می کند.” چلمرها

گنجاندن دو رقم گندم استرالیایی ، AGT-Mace (PBR) و Longreach-Lancer (PBR) ، که منعکس کننده مناطق رشد جنوب و شمال است ، به این معنی است که می توان تغییرات ژنتیکی بالقوه را برای سازگاری با محیط های مختلف تولید ما شناسایی کرد.

دانشگاه آدلاید همچنین سه نوع جو با صفات مطلوب مانند بازده بالا و پتانسیل حرارت ، یخ زدگی ، شوری و تحمل به خشکی و مقاومت در برابر بیماری جدید را توالی بندی کرده است.

دانشیار کن چالمرز گفت: “این گروه های ژنومی کشف ژن های عملکردی را تحریک کرده و محققان و پرورش دهندگان را به ابزارهای لازم برای ایجاد نسل بعدی انواع مدرن گندم و جو که به تأمین نیازهای غذایی آینده کمک می کنند ، مجهز می کنند.”

###

مطالعه منتشر شده در طبیعت است: پان ژنوم جو میراث پنهان ضرب جهش را نشان می دهد. و بسیاری از ژنوم های گندم تغییرات جهانی در اصلاح نژاد مدرن را نشان می دهد.

برای تماس با رسانه ها:

دانشیار کن چالمرز ،
همکار ارشد تحقیقات ، دانشکده کشاورزی ،
غذا و شراب ، دانشگاه آدلاید.
تلفن: +61 (0) 8 8313 6812 ،
تلفن همراه: +61 (0) 439 994 727 ،
kenneth.chalmers@adelaide.edu.au

رابین میلز ،
افسر رسانه
دانشگاه آدلاید.
شماره تلفن: +61 (0) 8 8313 6341 ،
تلفن همراه: +61 (0) 410 689 084 ،
robyn.mills@adelaide.edu.au

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir