کاربرد اسید سیتریک + عوارض – منابع طبیعی و مصنوعی – خواص

این مطالعه اهمیت هدف بهینه سازی ساخت اسید سیتریک به وسیله قارچ آسپرژیلوس نایجر در حضور و عدم حضور ادغام SR63 انجام شد. بهینه سازی حالت تخمیر، دمای محیط کشت و زمان تخمیر آیتم باز‌نگری قرار اسید سیتریک گلوکز گرفت. از نظر بهینه سازی بهترین سرانجام در دمای 30 درجه سلیسیوس، مدت روزگار 6 روز و استعمال از رقت 0.0125 گرم بر لیتر از ترکیب SR63 در 5 pH به دست آمد. آن یک ماده نگه دارای خوب مواد غذایی و یک ادویه عالی برای تولید مزه ترش در غذاها و نوشابه ها می باشد. اسید سیتریک در بخش اعظمی از میوه ها و سبزیجات، به ویژه مرکباتی مانند لیمو در غلظت های بالایی وجود دارد. فرم یک آبه مهم حرارت دادن در 47 جايگاه سانتیگراد به فرم بی آب تبدیل می شود. در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید می باشد که می تواند به دو فرم بی آب و یا یک آبه وجود داشته باشد. اسیدیته اسید سیتریک ناشی از وجود سه مجموعه کربوکسی می باشد که می توانند پروتون از دست دهند. به جهت نمونه، اضافه شدن اسید سیتریک به شراب سبب کمتر اسیدیته و بهبود طعم آن می شود. فرم بی آب از کریستالیزه شدن اسید سیتریک در آب گرم ایجاد می شود در حالی که فرم یک آب از تبلور آن در آب سرد ایجاد می شود. دانشمندان اساسی استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر یا کپک سیاه فرم مصنوعی اسید سیتریک را تولید می کنند. به حیث می رسد بازگرداندن این سوله به ایجاد موجب رسیدن به خودکفایی در ساخت اسید سیتریک می شود . اهمیت تخریب دی اکسید کربن در بالای ۱۷۵ درجه سانتیگراد جداسازی میشود. اسید سیتریک در حرارت بالای 175 رتبه جداسازی شده و CO2 و آب آزاد می کند. اسید سیتریک در اکثر مرکبات و به ویژه در لیمو ترش و آبلیمو یافت می شود که شامل 8% از وزن میوه خشک می باشد اسید سیتریک حساس فرمول شیمیایی C5H6O7 بوده و یک اسید کربوکسیلیک مهم سه دلیل COOH می باشد. اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که در مرکبات یافت می شود.

ایندکسر

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort Fethiye Escort Marmaris Escort fud crypter hovarda