[ad_1]

تصویر

تصویر: همبستگی آنتی بادی آنتی ویسیلین (قرمز) با رنگ اختصاصی آمیلوئید تیوفلاوین T (سبز) در کرایوزاسیون دانه نخود. همبستگی با رنگ زرد نشان داده شده است. منبع: مشاهده بیشتر

اعتبار: Antonets و همکاران ، PLOS Biology ، 2020

با تشکر از این کار ، مانند مجله گرایش های علوم گیاهی اخیراً اشاره شد ، اکنون مشخص شده است که آمیلوئیدهای عملکردی عملکردهای بیولوژیکی را در نمایندگان تقریباً تمام گروه های اصلی موجودات زنده انجام می دهند: باکتری ها ، باستان ها ، حیوانات ، قارچ ها و گیاهان.

این یافته اساسی می تواند به بهبود ارزش غذایی دانه های گیاه کمک کند و حتی باعث حساسیت زایی دانه های حبوبات در آینده شود.

روی بسته بندی بیش از نیمی از تنقلات و شیرینی هایی که به هیچ وجه آجیل ندارند ، اغلب یک جمله هشدار دهنده وجود دارد: “ممکن است حاوی آجیل بادام زمینی باشد.” برخی از افراد چنان به این محصول حساسیت دارند که کوچکترین ذرات بادام زمینی یا حتی گرد و غبار آن باعث واکنش ناخوشایند و گاهی خطرناک می شود: از یک بثورات ساده تا تورم شدید. دانه های بادام زمینی حاوی پروتئین زیادی هستند که برخی از آنها می توانند باعث آلرژی شوند. یکی از قوی ترین مواد آلرژی زا ویسیلین است که در انواع حبوبات از جمله بادام زمینی و نخود یافت می شود.

این مطالعه توسط تیمی از محققان انجام شده است: موسسه تحقیقات میکروبیولوژی کشاورزی تمام روسیه ؛ موسسه سیتولوژی آکادمی علوم روسیه ؛ موسسه بیوفیزیک نظری و تجربی آکادمی علوم روسیه ؛ دانشگاه فدرال کازان ؛ و دانشگاه بورگوندی (فرانسه). نتایج این مطالعه در مجله PLOS Biology منتشر شده است. دانشمندان برای اولین بار توانسته اند از طریق آزمایشات نشان دهند (قبلاً آنها قادر به پیش بینی این موضوع با استفاده از الگوریتم های اطلاعات تکاملی زیستی بودند) که دانه های نخود حاوی مواد تجمع یافته آمیلوئید مانند پروتئین های ذخیره سازی – الیاف آمیلوئید است. آنها قبلا در باکتری ها ، باستان های باستانی ، حیوانات و قارچ ها یافت می شدند ، اما برای اولین بار در گیاهان یافت شدند. جالب اینجاست که بیشتر آمیلوئیدهای موجود در دانه های نخود از پروتئین ویسیلین فوق الذکر تشکیل می شوند.

“ویسیلین” یکی از مهمترین مواد حساسیت زای غذایی در حبوبات است. مکانیسم حساسیت زایی آن می تواند به طور بالقوه به خواص آمیلوئیدی این پروتئین مربوط شود. ما نشان داده ایم که پروتئین های ذخیره کننده ، که مخزن اصلی مواد مغذی برای جنین هستند ، به صورت آمیلوئید در دانه ها تجمع می یابند. در آینده ، مطالعه این مکانیزم ها ممکن است به ایجاد انواع آلرژی زای نخود ، بادام زمینی و سایر حبوبات کمک کند. ” آزمایشگاه در موسسه تحقیقات هواشناسی کشاورزی روسیه

“جالب توجه است ، طبق اطلاعات زیست اطلاعاتی ما ، پروتئین های ذخیره بذر نه تنها نخود فرنگی ، بلکه تعدادی گیاه نیز که به حبوبات تعلق ندارند ، ثابت شده است که در مکانهایی که مستعد تشکیل آمیلوئیدها هستند ، به وفور یافت می شود. . ، واحدهای فیبریلار فشرده و پایدار. این امر توانایی بذر را برای زنده ماندن در شرایط مختلف نامطلوب و جوانه زدن بعد از سالها توضیح می دهد. ” در هواشناسی کشاورزی.

ارزش کاربردی دیگر این کار ایجاد محصولاتی با بذرهای فوق العاده مغذی در آینده است. آزمایشات آزمایشگاهی انجام شده توسط دانشمندان نشان می دهد که پستانداران نمی توانند آمیلوئیدهای گیاهی را به طور کامل جذب کنند: آنها توسط آنزیم های گوارشی تجزیه نمی شوند. همانطور که آنتون نیژنیکوف توضیح می دهد ، آمیلوئیدها به طور قابل توجهی ارزش غذایی دانه ها را مختل می کنند. بنابراین مهم است که درک کنیم چگونه می توان تشکیل آمیلوئید در دانه های گیاه را کاهش داد تا انواع با پروتئین کل بیشتری تولید شود. چنین محصولاتی می توانند به خصوص برای انسان مفید و مغذی شوند.

“امروز ما همچنین در حال مطالعه آمیلوئیدهای باکتری از گره های ریشه هستیم. اینها میکروارگانیسم هایی هستند که می توانند با حبوبات همزیستی کرده و ازت اتمسفر را به هم پیوند دهند تا گیاهان بتوانند مواد مغذی بیشتری دریافت کنند. ” “پیشنهاد شده است که آمیلوئیدها نیز ممکن است نقش مهمی در یک روند همزیستی مفید داشته باشند. حداقل همانطور که نشان دادیم ، باکتریهای ندول ریشه نیز دارای آمیلوئید هستند. ما امیدواریم که یافته های ما برای توسعه زیست شناسی گیاهی و میکروبیولوژی و همچنین برای کشاورزی مفید باشد. “

برای مرجع: یک ماده پروتئین فیبریلار خاص – آمیلوئید – به دلیل ارتباط با تعدادی از بیماری های ناشی از تجمع غیر طبیعی پروتئین معروف به آمیلوئیدوز شناخته شده است. در این بیماری های شدید ، پروتئین های محلول مونومر به رسوبات فیبریلار پلیمری تبدیل می شوند که در بافت ها و اندام های مختلف “پلاک” آمیلوئید ایجاد می کنند. در مجموع ، بیش از 40 بیماری انسانی در ارتباط با آمیلوئید وجود دارد و درمان آنها بسیار دشوار یا کاملاً غیر قابل درمان است.

با این حال ، همانطور که این مطالعات تأیید می کنند ، در دهه های اخیر ، دانشمندان در سراسر جهان شواهد بیشتری یافته اند که نشان می دهد آمیلوئیدها در موجودات سالم کار می کنند. این فرم پروتئین امکان “حفظ” و تثبیت مواد مختلف را فراهم می کند. علاوه بر این ، به عنوان نوعی “الگو” ساختاری عمل می کند. این نه تنها در گیاهان اتفاق می افتد. به عنوان مثال ، در انسان و حیوانات ، برخی از هورمون ها دقیقاً به شکل آمیلوئید ذخیره می شوند ، در حالی که سایر آمیلوئیدهای عملکردی در بیوسنتز ملانین و تشکیل حافظه طولانی مدت نقش دارند.

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir