[ad_1]

شواهد دیگری وجود دارد که نشان می دهد برچسب گذاری مواد غذایی می تواند تولیدکنندگان را به بهبود تغذیه محصولات ترغیب کند ، اما کارشناسان دانشگاه ملبورن می گویند که برای ایجاد تغییر اساسی ، یک سیستم برچسب گذاری ستاره اجباری است.

تیمی از دانشگاه ملبورن ، دانشگاه اوکلند و موسسه بهداشت جهانی جورج در حال تجزیه و تحلیل برچسب های مواد غذایی در سوپرمارکت های سیدنی و اوکلند هستند تا ببینند آیا سیستم ارزیابی سلامت (HSR) برای نحوه تولید صنایع غذایی مهم است یا خیر. غذا.

اطلاعات مربوط به تغذیه در پشت غذاهای بسته بندی شده استرالیایی و نیوزیلندی اجباری است ، اما برچسب های HSR که از سال 2014 در قسمت جلویی ظاهر شده اند و میزان غذا را از 0.5 (حداقل سالم) تا پنج (سالم ترین) ستاره ارزیابی می کنند ، داوطلبانه هستند

جامع ترین مطالعه واکنش صنایع غذایی به سیستم HSR ، منتشر شده در سال 2007 داروی PLOS، تأیید کرد که برچسب زدن HSR باعث سلامت برخی محصولات می شود.

مجمع وزرای تنظیم مواد غذایی در استرالیا و نیوزیلند یک HSR داوطلبانه در جلوی بسته ارائه داد و یک ماشین حساب HSR منتشر شده تصمیم گرفت که چند ستاره غذا دریافت می کند. برچسب های HSR با تشویق مصرف کنندگان به انتخاب محصولات سالم و تشویق تولیدکنندگان برای اصلاح محصولات خود برای سالم تر ، بهبود رژیم های غذایی هستند.

این مطالعه اثرات اصلاح فرم برچسب های HSR را بررسی می کند. محققان از سال 2013 اطلاعات تغذیه ای و برچسب گذاری محصولات بسته بندی شده را در چهار سوپرمارکت بزرگ نیوزیلند در سال و از سال 2014 در سوپر مارکت های سیدنی آلدی ، کولز ، IGA و وولورث تجزیه و تحلیل کردند.

آنها اطلاعات تغذیه 58905 غذای بسته بندی شده منحصر به فرد را پیگیری کردند تا ببینند آیا برچسب زدن HSR منجر به تغییر در ترکیب مواد مغذی می شود یا خیر. با استفاده از ماشین حساب HSR ، آنها همچنین محصولات بدون علامت گذاری را علامت گذاری می کنند تا امکان مقایسه وجود داشته باشد.

محصولی که HSR را در بسته بندی نمایش داده است 6.5 و 10.7٪ بیشتر از نمره HSR خود را به ترتیب 0.5 ستاره نسبت به کالاهایی که در استرالیا و نیوزیلند ستاره نشان نمی دهند بیشتر نشان می دهد.

محصولات نیوزیلند با HSR چهار درصد کاهش در نمک را نشان داد ، در حالی که محصولات استرالیایی 1.4 درصد کاهش یافت. HSR با کاهش 2.3 درصدی قند در نیوزیلند و از نظر آماری با کاهش ناچیز 1.1 درصدی در استرالیا همراه بود.

سالم ترین محصولات ، که چهار تا پنج ستاره درآمد دارند ، یک فرمولاسیون کمی سالم تر را نشان می دهند – بیشترین اصلاحات با محصولات سالم کمتر با برچسب HSR انجام می شود.

در استرالیا ، متوسط ​​محصول HSR ، که 0.5 تا 1.5 ستاره داشت ، 14 کیلوژول انرژی در هر 100 گرم (1.3 درصد) از دست داد ، در مقایسه با یک محصول 4 تا 5 ستاره که تقریبا هیچ تغییری مشاهده نکرد. در انرژی الگوهای مشابه تقریباً برای همه مواد مغذی آزمایش شده در هر دو کشور مشاهده می شود.

دکتر لاکسمن بابلانی ، نویسنده و محقق ارشد دانشگاه ملبورن ، گفت که این پیشرفت ها به نظر کم می رسند ، اما حتی تغییرات متوسط ​​نیز می توانند تأثیرات عمده ای بر سلامت عمومی داشته باشند.

دکتر بابلانی گفت: “اگر برچسب ها اجباری باشند ، تأثیر می تواند بسیار بیشتر باشد ، زیرا مصرف HSR از سالم ترین محصولات کمتر از نصف محصولات سالم بود.”

در سال 2019 ، در حدود 15٪ از محصولات دو ستاره دارای برچسب HSR در هر دو کشور بودند ، در حالی که بیش از 35٪ از آنها با چهار ستاره و بیشتر. نمونه هایی از اصلاح مجدد مثبت عبارتند از:

  • ترشحات با طعم و طعم معروف اکنون شش درصد چربی کمتر و تقریباً 10 درصد سدیم کمتر در هر 100 گرم نسبت به قبل از استفاده از برچسب های HSR در سال 2016 دارند.
  • انواع مختلفی از سوپ های فوری ، سدیم و انرژی را کاهش می دهند تا در سالی که برچسب گذاری شده اند ، درجه بندی آنها را از سه به 3.5 ستاره افزایش دهند.
  • یک سس کباب مارک دار بزرگ در سال 2017 قند را 4.5 گرم در هر 100 گرم (9.6 درصد) کاهش داد ، هنگامی که برچسب های HSR را تصویب کرد.

Cliona Ni Marchu ، استاد دانشگاه اوکلند می گوید HSR در صورت استفاده با محصولات سالم می تواند تأثیر بسیار بیشتری داشته باشد.

پروفسور نی مورچو گفت: “مطالعه ما نشان می دهد که تأثیر کلی HSR در حمایت از یک رژیم غذایی سالم ممکن است به میزان قابل توجهی افزایش یابد ، در صورت استفاده از محصولات دیگر.”

“به طور خلاصه ، این نشان می دهد که اجباری بودن HSR منجر به مزایای بهداشت عمومی به طور چشمگیری بیشتر از سیستم داوطلبانه فعلی می شود.”

تونی بلیکلی ، نویسنده ارشد و استاد دانشگاه ملبورن ، موافقت کرد که برچسب های اجباری HSR می تواند غذای ناخواسته را بهبود بخشد.

پروفسور بلیکلی گفت: “انگیزه کمی برای تولیدکنندگان وجود دارد که به طور داوطلبانه غذاهای ناسالم را برچسب گذاری کنند.”

“اگر اجباری باشد ، کیفیت غذای بسته بندی بهبود می یابد و ممکن است مصرف کنندگان برای غذاهای سالم و ناسالم گزینه های بهتری انتخاب کنند.”

###

سلب مسئولیت: AAAS و EurekAlert! هیچ مسئولیتی در قبال صحت گزارشهای خبری منتشر شده در EurekAlert ندارند! از طریق موسسات کمک کننده یا استفاده از هرگونه اطلاعات از طریق سیستم EurekAlert.

[ad_2]

منبع: kolah-news.ir